Γέφυρα κατέρρευσε σαν να ήταν από… χαρτί | ΒΙΝΤΕΟ

Κάμερες ασφαλείας δείχνουν αυτή τη γέφυρα μήκους 140 μέτρων που βρίσκεται στη Νανφανγκάο, στην ανατολική ακτή της Ταϊβάν, τη στιγμή που καταρρέει και πέφτει πάνω σε αλιευτικά που ήταν ελλιμενισμένα από κάτω, καθώς και ένα φορτηγό  φαίνεται επίσης να πέφτει από τη γέφυρα.

Γέφυρα κατέρρευσε σαν να ήταν από… χαρτί – Σε ανακοίνωση, η εθνική πυροσβεστική υπηρεσία εκτιμά ότι έξι άνθρωποι φέρονται αγνοούμενοι, πιθανόν να είναι παγιδευμένοι μέσα σε πλοία που μερικώς συνετρίβησαν από τη γέφυρα που έπεσε πάνω τους.

Δείτε το βίντεο

«Η επιχείρηση διάσωσης είναι σε εξέλιξη», ανακοίνωσε η υπηρεσία προσθέτοντας ότι τουλάχιστον 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους έξι Φιλιππινέζοι και τρεις Ινδονήσιοι που εργάζονταν στον αλιευτικό τομέα, όπως και ο ταϊβανός οδηγός του φορτηγού.

«Ελπίζουμε να διασωθούν γρήγορα», δήλωσε στον Τύπο η πρόεδρος της Ταϊβάν Τσάι Ινγκ-βεν.

Γέφυρα κατέρρευσε σαν να ήταν από... χαρτί 1

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της κατάρρευσης

Τα αίτια της κατάρρευσης της γέφυρας αυτής, που κατασκευάστηκε το 1998 πάνω από ένα λιμάνι ψαράδων, δεν είναι ακόμη γνωστά.

Η Ταϊβάν επλήγη χθες βράδυ από έναν τυφώνα, που συνοδεύεται από ισχυρές βροχοπτώσεις και σφοδρούς ανέμους σε ορισμένες περιοχές της ανατολικής ακτής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γέφυρα κατέρρευσε σαν να ήταν από… χαρτί
Back to top button
Close