Επικαιρότητα

Χριστούγεννα Αγάπης για τους Πολύτεκνους των Τρικάλων

Χριστούγεννα Αγάπης για τους Πολύτεκνους των Τρικάλων Το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης στηρίζει τις γιορτές που έρχονται το Σύλλογο Πολυτέκνων Τρικάλων.

Απευθύνει κάλεσμα Αγάπης – Αρωγής – Αλληλεγγύης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι 15 Οικογενειών με τρόφιμα, για την κάλυψη αναγκών περίπου 100 ατόμων.

Οι προσφορές σε τρόφιμα μπορούν να παραδίδονται στα γραφεία του Δικτύου, Μ. Μπότσαρη 2 – Κτίριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (1ος όροφος)…

καθημερινά 9.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. (εκτός Σαββάτου) από τις 3 έως τις 21 Δεκεμβρίου.

Χριστούγεννα Αγάπης για τους Πολύτεκνους των ΤρικάλωνΤα τρόφιμα θα παραδοθούν στον Σύλλογο Πολυτέκνων ο οποίος και θα αναλάβει την ευθύνη διανομής τους.

Υπενθυμίζουμε ότι το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης διοικείται από Συντονιστική Επιτροπή που αποτελείται από τους Προέδρους των Συλλόγων ΘΕΛΩ, ΑΚΕΘ, Αρωγή – ΑμεΑ, Σύλλογο Αργιθεατών και Σύλλογο Πολυτέκνων Τρικάλων.

Στην συντονιστική επιτροπή συμμετέχουν επίσης η κα Ευαγγελία Μπουντούρη ως υπεύθυνη του ΘΕΛΩ Τρικάλων και η κα Εύη Καραλή ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ΘΕΛΩ, του οποίου Πρόεδρος είναι η κα Κορίνα Λιούτα, που ίδρυσε το Δίκτυο μαζί με το ΑΚΕΘ του κου Δημήτρη Μαγειρία.

Πρόεδρος της Συντονιστικής αυτής Επιτροπής είναι ο κος Γιώργος Γαμπιεράκης Αντιπρόεδρος του ΘΕΛΩ.

Χριστούγεννα Αγάπης για τους Πολύτεκνους των Τρικάλων

Προτάσεις Τοπικής Αγορας

Back to top button