Η απίστευτη οφθαλμαπάτη που τρελαίνει το ίντερνετ: Μπορείτε να δείτε το κορίτσι;

Η απίστευτη οφθαλμαπάτη που τρελαίνει το ίντερνετ: Μπορείτε να δείτε το κορίτσι; – Φρενίτιδα επικρατεί στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία η οποία με μια πρώτη ματιά δείχνει έναν άντρα.

Ωστόσο… κρύβει κάτι άλλο!

Την εικόνα έκανε viral πριν από αρκετά χρόνια ο διάσημος παρουσιαστής Τζέιμς Κορντέν, όταν την δημοσίευσε στο Twitter.

Δεν πρόκειται βέβαια για μια απλή φωτογραφία, αλλά για εικόνα που προκαλεί μια οπτική ψευδαίσθηση και η οποία φαίνεται να έχει εντυπωσιάσει όλο το διαδίκτυο.

Σε ό,τι αφορά τώρα τη φωτογραφία, αυτή δημιουργήθηκε από έναν ρώσο καλλιτέχνη και εάν κάποιος έχει τα μάτια του μισόκλειστα θα πάψει να βλέπει τον άνδρα που απεικονίζεται σε αυτή και θα δει ένα κορίτσι που του χαμογελάει.

Κάποιοι βέβαια δεν τα κατάφεραν…

Δείτε την εικόνα:

Για την ιστορία να πούμε πως τέτοιου είδους οπτικές απάτες είναι συχνές στο διαδίκτυο και στην συγκεκριμένη περίπτωση για μια ακόμη φορά έχουμε τον συνδυασμό δύο εικόνων δηλαδή ενός κοριτσιού που χαμογελάει και την την εικόνα ενός άνδρα. Η πρώτη είναι λίγο φιλτραρισμένη και η δεύτερη πολύ περισσότερο.

Έτσι με τα μάτια ανοιχτά ο εγκέφαλος «βλέπει» το πιο εύκολο και προφανές- την εικόνα του άνδρα- και με μισόκλειστα μάτια το κορίτσι καθώς οι λεπτομέρειες της υψηλής ευκρίνειας γίνονται «ορατές».

Πηγή: in.gr

Η απίστευτη οφθαλμαπάτη που τρελαίνει το ίντερνετ: Μπορείτε να δείτε το κορίτσι; – trikala365.gr

– Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα της κατηγορίας “ΤΕΣΤ”

– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button