Το είδες αυτό;

Η ελληνική πόλη που αποτελεί το σκηνικό για διεθνή κινηματογραφικά γυρίσματα

Η ελληνική πόλη που αποτελεί το σκηνικό για διεθνή κινηματογραφικά γυρίσματα! Θα πρωταγωνιστήσει σε μια αμερικανο-ιταλική παραγωγή

Τα πανέμορφα , για ακόμη μία φορά, κεντρίζουν το ενδιαφέρον καθώς θα αποτελέσουν το φυσικό σκηνικό σε μια αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική προβολή.

Γνωστά και ως το «Άμστερνταμ της Ελλάδας», λόγω των αμέτρητων ποδηλάτων που κυκλοφορούν στην πόλη, αλλά και ως το «μικρό Παρίσι», με τον ποταμό Ληθαίο να τους προσφέρει μια άκρως ρομαντική εικόνα και το σκηνικό γύρω από αυτόν να παραπέμπει σε αντίστοιχες εικόνες της γαλλικής πρωτεύουσας, δεν είναι τυχαίο που επιλέχθηκαν ανάμεσα σε άλλες ελληνικές πόλεις.

Από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης, ο εντυπωσιακός και δημοφιλής Μύλος Ματσοπούλου, θα πρωταγωνιστήσει στα γυρίσματα, ενώ σε αυτά θα συμπεριληφθούν και άλλοι δημοτικοί χώροι των Τρικάλων.

Η ταινία είναι μια αμερικάνικη και ιταλική περιπέτεια του παραγωγού Luca Guadagnino, γνωστού από τις ταινίες «Suspiria» και «Call Me By Your Name», σε σκηνοθεσία του Ferdinando Cito Filomarino, ενώ αποτελεί και τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στην όμορφη πόλη της Θεσσαλίας.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας «Born To Be Murdered» στα Τρίκαλα

ΔΕΙΤΕ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας «Born To Be Murdered» στα Τρίκαλα

Πηγή:newsbeast.gr

Η ελληνική πόλη που αποτελεί το σκηνικό για διεθνή κινηματογραφικά γυρίσματα

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Tags
Back to top button