Η Εορταστική Εκδήλωση λήξης Κατηχητικών Σχολείων Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών | ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Η Εορταστική Εκδήλωση λήξης Κατηχητικών Σχολείων Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών… Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών διοργάνωσε με αφορμή τη λήξη του Κατηχητικού έργου της περιόδου 2017-18 «Εορταστική Εκδήλωση» αφιερωμένη στην Πατρίδα μας Ελλάδα…

με τίτλο «ΑΤΕΝΙΖΩ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ» η οποία θα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Απριλίου 2018 στην αίθουσα «Δημήτριος Καβράκος» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης».

Η όλη εκδήλωση θα περιλάμβανε την παρουσίαση ύμνων και τραγουδιών από Χορωδιακά Εργαστήρια, καθώς και Χορευτικά Παραδοσιακά Συγκροτήματα, τα οποία καλλιεργούν με προσεκτική επιμέλεια τις παραδοσιακές και σύγχρονες εκφράσεις της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, μέσα στην ενοριακή ζωή.

Ενώπιον του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, πολλών Κληρικών και πλήθους γονέων και παιδιών, οι νέοι της Τοπικής μας Εκκλησίας, παρουσίασαν ένα υπέροχο πρόγραμμα με το δικό τους μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο.

Συμμετείχαν με χορευτικά παιδιά από τα Κατώτερα Κατηχητικά των ενοριών Αγίου Αθανασίου Μπάρας και Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, από τα Μέσα Κατηχητικά των ενοριών Αγίου Αθανασίου Μπάρας, Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων,  Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων, Αγίου Αθανασίου Πυργετού και Αγίου Αθανασίου Πετρωτού.

Το λόγο είχαν στην συνέχεια τα παιδιά των χορωδιών που παρουσίασαν ποικίλο μουσικό πρόγραμμα. Συμμετείχαν οι χορωδίες της ενορίας Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Γαρδικάκι και της ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Στο τρίτο μέρος της εκδηλώσεως η χορωδία της ενορίας Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Λεωνίδα Πλαστάρα παρουσίασε την Μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «ΑΤΕΝΙΖΩ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ» προκαλώντας ενθουσιασμό στο πολυάριθμο ακροατήριο, που επιβράβευσε τα παιδιά με το θερμό και διαρκές χειροκρότημα

Η Εορταστική Εκδήλωση λήξης Κατηχητικών Σχολείων Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Back to top button
Close