Η εστεμμένη Μις Ελλάς που ζει μόνιμα στην Ελάτη Τρικάλων!

Η εστεμμένη Μις Ελλάς που ζει μόνιμα στην Ελάτη Τρικάλων! Στην εκπομπή “Ελένη” και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Μπέλα Αδαμοπούλου.

Η Μις Ελλάς του 1975 μίλησε για τα επεισοδιακά καλλιστεία τότε και ανέφερε τους λόγους που την οδήγησαν να αφήσει την Αθήνα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελάτη Τρικάλων.

«Η καθημερινότητα στην Αθήνα δεν μου άρεσε καθόλου και με έκανε να φύγω. Μ’ αρέσει εδώ, λατρεύω αυτό το μέρος, τις μυρωδιές, τις εικόνες, τα πάντα.

Ήρθα πριν 18 χρόνια περίπου σαν εκδρομή και τρελάθηκα από την περιοχή και κάπως έτσι δημιουργήθηκε αυτό εδώ. Η μοναξιά δεν με φοβίζει γιατί είναι επιλογή. Μ’ αρέσει η ηρεμία, η ησυχία.

Τα καλλιστεία ήταν επιλογή της μητέρας μου γιατί ήθελα πάρα πολύ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Δεν είχα γνωριμίες, ήμουν ένα κοριτσόπουλο που μόλις είχε τελειώσει το γυμνάσιο.

Ήταν σε όλες τις εφημερίδες πρωτοσέλιδο τότε που αντέδρασα. Παρασύρθηκα κι εγώ τότε από τον κόσμο που είχε αντιδράσει γιατί με ήθελε να βγω τότε Σταρ Ελλάς», είπε μεταξύ άλλων η Μπέλα Αδαμοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Η εστεμμένη Μις Ελλάς που ζει μόνιμα στην Ελάτη Τρικάλων

Back to top button