Η κίνηση της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών  κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ στις προσεχείς ημέρες…

Η κίνηση της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ…

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 7:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί στην είσοδο του χωρίου Κοτρώνι Τρικάλων την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ» της «ΚΟΤΡΩΝΙΩΤΙΣΣΑΣ. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος προς τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου και θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον ίδιο Ιερό Ναό.

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:30 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων το οποίο κομίζει στην πόλη μας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός προς ευλογία του πιστού λαού της επαρχίας μας. Εν συνεχεία θα συγχοροστατήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ναζαρέτ κ. Κυριακού, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου το πρωί θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού σε εκπαιδευτήρια της Φαρκαδόνος: α) στις 8:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, β) στις 8:30 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, γ) στις 9:00 στο Γυμνάσιο-ΕΠΑΛ, δ) στις 9:30 στο Ενιαίο Λύκειο, ε) στις 10:00 στο Νηπιαγωγείο και στ) στις 10:30 στον Παιδικό Σταθμό.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Κυράννης Όσσας Λαγκαδά για την εορτή ανευρέσεως και ανακομιδής των Χαριτοβρύτων και Σεπτών Λειψάνων της Αγίας Νεοπαρθενομάρτυρος Κυράννης.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 7:00 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Εν συνεχεία θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού σε οδούς της ενορίας.

 *** Άλλες ειδήσεις από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών [ΕΔΩ

Η κίνηση της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών

Back to top button