Προηγούμενες Εκδηλώσεις

Η Παράσταση «Κεκλεισμένων των Θυρών» του Ζ. Π. Σαρτρ στο Μουσείο Τσιτσάνη | 24-3-19

Η Παράσταση «Κεκλεισμένων των Θυρών» του Ζ. Π. Σαρτρ στο ! Η ομάδα Πλήθος. theatre project παρουσιάζει το έργο «Κεκλεισμένων των θυρών» του Ζαν Πωλ Σαρτρ (πρωτότυπο: Huis Clos).

Μετά από παραστάσεις σε χώρους τέχνης της πρωτεύουσας, το πρώτο εγχείρημα της νεοσύστατης θεατρικής ομάδας βρίσκει στέγη στο Κέντρο Έρευνας και Μουσείο Τσιτσάνη, κτίριο των παλιών φυλακών Τρικάλων, απόλυτα ταιριαστό με τον εγκλεισμό, φυσικό και πνευματικό, των χαρακτήρων σε μια κίβδηλη κόλαση.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στις 8:30 μ.μ. – 10:30 μ.μ

Ο Γκαρσέν, η Ινές και η Εστέλ, αιχμάλωτοι της ετεροκαθοριζόμενης εικόνας τους, αναζητούν εξιλέωση ο ένας στα μάτια του άλλου.

Μια εναλλακτική ανάγνωση του εμβληματικού έργου του 1944 φέρνει τις αναζητήσεις του μεγαλύτερου υπαρξιστή φιλοσόφου του 20ου αιώνα στο σήμερα.

Παίζουν: Ειρήνη Γαλλιάκη, Γιώργος Μαγγιώρης, Τάσος Νίκας, Γιολίνα Σταμούλη
Σκηνοθεσία: Γιολίνα Σταμούλη

Ευχαριστούμε τους αγαπημένους φίλους Κωνσταντίνα Νταλέκου και Σωτήρη Σεμερτζιάν για την απαραίτητη βοήθειά τους σε κοστούμια, σκηνικά, ηχοληψία, φωτογραφίες, ψυχολογική υποστήριξη.

Η εκδήλωση εδώ

Η Παράσταση «Κεκλεισμένων των Θυρών» του Ζ. Π. Σαρτρ στο Μουσείο Τσιτσάνη

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Tags
Back to top button