Η Παρέλαση που αναστάτωσε τους Τρικαλινούς

 Και ξαφνικά τα Τρίκαλα αναστατώθηκαν γύρω στις 12 το μεσημέρι χθες. – Διαφήμιση για τα «Καραϊσκάκεια»

Η Παρέλαση που αναστάτωσε τους Τρικαλινούς – Η απρόοπτος εμφάνιση — για διαφημιστικούς λόγους — ενός συγκροτήματος Γαλλίδων μαζορετών που μετέχουν των εορταστικών εκδηλώσεων της Καρδίτσης «Καραϊσκάκεια», προκάλεσε πραγματικό συναγερμό στο κέντρο της πόλεώς μας.

Η Παρέλαση που αναστάτωσε τους Τρικαλινούς 1Δικαιολογημένα, άλλωστε. Το θέαμα 60 περίπου καλλίγραμμων κι όμορφων κοριτσιών 15—16 χρόνων, με ομοιόμορφα σορτσάκια, που σαγηνεύουν με τις ρυθμικές κινήσεις υπό τους ήχους της δικής τους μπάντας, ήταν κάτι σπάνιο για τα Τρίκαλα.

Οι… τυχεροί που βρέθηκαν στην περιοχή που διήνυσε αυτό το απίθανο μπουκέτο από Γαλλιδούλες… ξερογλείφονταν.

Ακόμα και η πλευρά των συνταξιούχων του καφενείου Κωστίκα και του «Αχίλλειου» αναστατώθηκαν και πετάχτηκαν στο πεζοδρόμιο, όπου περίμεναν υπομονετικά ώρα να ξαναπεράσουν τα απίθανα αυτά κορίτσια.

Και οι αστυνομικές αρχές —που μόλις λίγα λεπτά προ της σκανδαλιστικής παρελάσεως ειδοποιήθηκαν— ξαφνιάστηκαν, άλλα έδωσαν όλη την άνεση στις μαζορέτες να σκορπίσουν το δροσάτο θέαμά τους, χωρίς επιπλοκές, πέραν των αδηφάγων οφθαλμών.

Κάποιος ακούστηκε: «Αυτά είναι όμορφα πράγματα δεν τα βλέπει, όμως, ο κ. Δήμαρχος». Ο κ. Δήμαρχος, βέβαια, τα είδε κι’ αυτός απ’ το παράθυρο και συμφώνησε ότι αξίζει να τις καλέσει για μια χορταστική παρέλαση στα Τρίκαλα…

Για την αντιγραφή: Σ.Α. Μπακοβασίλης

Η Παρέλαση που αναστάτωσε τους Τρικαλινούς – trikala365.gr +
Back to top button