Η Πεντάμορφη και το Τέρας στο Πνευματικό Κέντρο | 16-2-19

Η Πεντάμορφη και το Τέρας στο Πνευματικό Κέντρο! Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει το παιδικό φαντασμαγορικό μιούζικαλ «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ”.

Στους δύο βασικούς ρόλους πρωταγωνιστούν αγαπημένα μας πρόσωπα απ΄το θέατρο και την τηλεόραση όπως ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ στο ρόλο του ΤΕΡΑΤΟΣ και η ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΟΥΣΗ στο ρόλο της ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗΣ. Μαζί τους είναι η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ, ο ΤΑΜΒΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, και ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΑΖΑΚΛΗΣ.

Η Πεντάμορφη και το Τέρας στο Πνευματικό ΚέντροΜία νέα παραγωγή λοιπόν της Παιδικής Σκηνής ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ έρχεται να προστεθεί στο κρίκο με τα γνωστά παραμύθια και λογοτεχνικά έργα που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Τη Διασκευή και τις σκηνοθετικές οδηγίες της έδωσε ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ, τη μουσική έκανε ο αγαπημένος μας σε όλους ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, την παράσταση έντυσε η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ.

και το σκηνικό δημιούργησε η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ.

«Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ» ένα έργο το οποίο μεγάλωσε γενιές και γενιές, έγραψε το 1870 η μυθιστοριογράφος ΣΟΥΖΑΝ ΜΠΑΡΜΠΟ ΝΤΕ ΒΙΛΕΝΕΒ, με καταγωγή από την πόλη του Φωτός,

Αυτή την υπέροχη ιστορία ΑΓΑΠΗΣ που διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωριό της ΓΑΛΛΙΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι  εμπλουτισμένη με πολύ ΜΟΥΣΙΚΗ – ΧΟΡΟ – ΤΡΑΓΟΥΔΙ – ΓΕΛΙΟ – ΘΕΑΜΑ! στη μεγάλη περιοδεία που θα πραγματοποιήσει ο Θίασος σε όλη την Ελλάδα.

ΤΡΙΚΑΛΑ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – Ώρα: 5:30 μ.μ – 7:30μ.μ.

Προπώληση στο  βιβλιοπωλείο » ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ» Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

Η Πεντάμορφη και το Τέρας στο Πνευματικό Κέντρο

♦ Δείτε τις τελευταίες Δημοσιεύσεις  στο trikala365.gr - Ειδήσεις που ίσως χάσατε ...Ειδήσεις που μας αφορούν ...Προτάσεις ημέρας
Back to top button
Close