Η προφητεία του Αγίου Παΐσιου για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Η προφητεία του Αγίου Παΐσιου για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο – Ο Άγιος Παΐσιος είχε μιλήσει σε αρκετούς για αυτά που θα συμβούν στο μέλλον στην Ελλάδα σχετικά με τις σχέσεις της με την Τουρκία και τον ρόλο της Ρωσίας σε αυτό.

Με αφορμή την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανατρέχουν στις πρηφητείες που είχε κάνει ο Άγιος Παΐσιος.

Πολλές ήταν οι αναφορές του Γέροντα για το μέλλον της Ελλάδας σχετικά με την Τουρκία και τον ρόλο της Ρωσίας σε αυτό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το agiosgeorgioshaidarioy.gr, στο κεφάλαιο 10 από το σχετικά πρόσφατα (2001) εκδοθέν βιβλίο: ¨Λόγοι χάριτος και Σοφίας¨ από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη, γίνεται αναφορά στην ρωσική ηγεσία.

Εκείνος που θα το εμποδίζει να απλωθεί είναι η διαιρεμένη ρώσικη ηγεσία η οποία πλευρίζει τους Αμερικανούς . Όμως ο ρωσικός λαός θα τους ρίξει και οι χριστιανικοί λαοί των Βαλκανίων θα προελάσουν .

Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια . Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα. Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων ) το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν , τότε εκεί θα γίνει , η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν .

Ωστόσο σε μια άλλη αναφορά του ο Γέροντας Παΐσιος αναφέρθηκε και στην επέμβαση της Ρωσίας:

«Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά»

«Η Τουρκία θα διαλυθεί, και μάλιστα θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι», «Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα είναι μία αχανής έρημος, στην οποία, για να συναντήσει κανείς άνθρωπο, θα πρέπει να περπατάει εφτά ώρες!»

«Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί».

Απόσπασμα από το βιβλίο: Τόμος B΄ – Έκδοση 2η Βελτιωμένη και Επηυξημένη “Μαρτυρίες Προσκυνητών” Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Σελ. 384 – 385

«Πίσω από την Αλβανία θα κρύβεται η Γερμανία με την Τουρκία. Θα ανοιχτεί πόλεμος μεταξύ Αλβανίας – Κοσόβου- Σερβίας – Σκοπίων. Αυτός ο πόλεμος ετοιμάζεται εδώ και χρόνια.
Ο Γ’ ΠΠ Θα ξεκινήσει από ένα πολύ μικρό κράτος, προφήτευσε ο Άγιος Πατροκοσμάς.

Η Γερμανία θα μπει στον πόλεμο στο πλευρό της Αλβανίας, ενώ η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία η οποία είναι και η μόνη σύμμαχος της στην περιοχή».

Η προφητεία του Αγίου Παΐσιου για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο – trikala365.gr

Δείτε σχετικά άρθρα της κατηγορίας “ΣΕΡΦΑΡΟΝΤΑΣ” – Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button