Η συγκλονιστική εικόνα από το κόκπιτ του αεροπλάνου πάνω από την Εύβοια

Μια φωτογραφία από το κόκπιτ του αεροπλάνου κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και καταδεικνύει σε μεγάλο βαθμό την αγωνιώδη προσπάθεια των πιλότων να σβήσουν τις φωτιές στην Εύβοια.

Η συγκλονιστική εικόνα από το κόκπιτ του αεροπλάνου πάνω από την Εύβοια! Πρόκειται για μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Twitter από τη χρήστρια Rut Erdelyi και η οποία τραβήχτηκε από τον Γ. Βουτυρά.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο πιλότος την ώρα που βλέπει από ψηλά τις φλόγες να καίνε τα πάντα, λίγο προτού «βουτήξει» με το αεροσκάφος, για να κάνει ακόμη μία ρίψη νερού και να περισώσει ό,τι μπορούσε να περισώσει από την πύρινη λαίλαπα.

Έτσι απεικόνισε το Copernicus τη φωτιά στην Εύβοια

Η φωτιά στην Κεντρική Εύβοια, που έκαιγε όλο το βράδυ της Τρίτης, άφησε πίσω της στάχτες και καμένη γη.

Ανθρώπινες ζωές και κατοικίες ευτυχώς δεν κινδύνευσαν, όμως καταστράφηκε μεγάλο μέρος πευκοδάσους περιοχής Natura, σηματοδοτώντας τεράστια οικολογική καταστροφή τόσο για την περιοχή όσο και για τη χώρα ολόκληρη.

Το σύστημα «Κοπέρνικος» κατέγραψε από δορυφόρο τον καπνό από τη μεγάλη φωτιά, ο οποίος, όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα, είναι πυκνός και καλύπτει μεγάλος μέρος της περιοχής

etnos.gr

Η συγκλονιστική εικόνα από το κόκπιτ του αεροπλάνου πάνω από την Εύβοια
Back to top button
Close