Προτάσεις Ημέρας

Η ταινία της Δευτέρας στην Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

Οι προβολές γίνονται κάθε Δευτέρα, στο χώρο του δημοτικού κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλου

Η ταινία της Δευτέρας στην Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων! Οι προβολές γίνονται κάθε Δευτέρα, στις 21:45 στο χώρο του δημοτικού κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλου.

Η σεζόν 2018-19 περιείχε ταινίες που, με την ψήφο των μελών, δημιούργησαν προβληματισμό, μας έκαναν να γελάσουμε, να δούμε άλλες πτυχές της ζωής σε άλλες χώρες και να δούμε διαφορετικές οπτικές σε σημαντικά ζητήματα.

 Οι προβολές ολοκληρώθηκαν για τον χειμώνα.

*** Για 7η χρονιά το «U Made it Festival» στα Τρίκαλα – Δηλώσεις συμμετοχής έως 20-6-19

Η λέσχη δίνει τη δυνατότητα να προβληθεί κάθε ταινία: από σχολεία, από προγράμματα σχολείων, από ιδιώτες, από νέους κινηματογραφιστές στα Τρίκαλα στις 24 Ιουνίου 2019 στον μύλο Ματσόπουλου θα πραγματοποιηθεί το φετινό φεστιβάλ.

Δύο ημέρες νωρίτερα, στις 22 Ιουνίου και σε συνεργασία με το Μουσείο Τσιτσάνη στο πλαίσιο της εβδομάδας μουσικής και τέχνης διοργανώνεται συναυλία… [ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ]

Στον δημοτικό κινηματογράφο, :  ΔΕΥΤΕΡΑ / Ωρα έναρξης 21.45 / Τιμή: Μη μέλη 5 ευρώ – Με κάρτα μέλους 2 ευρώ

Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

Όταν γίνεστε μέλη, εκδίδεται η προσωπική σας κάρτα μέλους, με το ονοματεπώνυμό σας και ενημερώνεστε με γραπτό μήνυμα για όλες τις προβολές και τις εκδηλώσεις της Κινηματογραφικής Λέσχης.

Το εισιτήριο στοιχίζει 2€ για τα μέλη και 5€ για τα μη μέλη.

Η εγγραφή μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε προβολή αποφασίσετε να γίνετε μέλη. Η συνδρομή είναι ετήσια και στοιχίζει 20€ και 10€ για φοιτητές και ανέργους.

Περισσότερες πληροφορίες στο Τηλ : 698 63 16 460 & Στην σελίδα : Κινηματογραφική Λέσχη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ TRAILER ΤΟΥ ΦΙΛΜ 

*** Δείτε επίσης το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου Τρικάλων [ΕΔΩ]
Η ταινία της Δευτέρας στην Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Tags
Back to top button