Πολιτιστικά

Η ταινία της Εβδομάδας στον  Δημοτικό κινηματογράφο Τρικάλων

Η ταινία της Εβδομάδας στον  Δημοτικό κινηματογράφο Τρικάλων …Ο Δημοτικός Κινηματογράφος αποτελεί μια εναλλακτική κινηματογραφική πρόταση και πολιτισμική διαφυγή!

Εχει σημαντική παρουσία με κινηματογραφικές ταινίες ποιότητας, με πολύμορφες δράσεις και παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, σ’ ένα ιδιαίτερο και μοναδικό χώρο…

Η ταινία της Εβδομάδας στον  Δημοτικό κινηματογράφο Τρικάλων…

Για την  περίοδο …Από την Πέμπτη (14-2-19)  θα προβάλλεται στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία…

«Ψυχρός Πόλεμος»

Πολωνία, 1949. Καθημερινοί άνθρωποι τραγουδούν μπροστά από ένα μαγνητόφωνο πολωνικά τραγούδια που υμνούν τους καημούς του έρωτα.

Την καταγραφή κάνει μια επιτροπή που αναζητά αυθεντικές μελωδίες και ταλέντα για τη σύσταση ενός φιλόδοξου μουσικού ομίλου.

Εκεί, στις οντισιόν, ο μαέστρος Βίκτορ (Τομάς Κοτ) θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί τη νεαρή Ζούλα (Κούλιγκ).

Ο έρωτάς τους θα περάσει από τη Βαρσοβία, το Βερολίνο, το Παρίσι και τη Γιουγκοσλαβία, θα γνωρίσει ματαιώσεις, αναβολές, συμβιβασμούς, παραιτήσεις και αναζωπυρώσεις, θα βρεθεί αντιμέτωπος με διλήμματα και αντιζηλίες, θα γυρέψει την τύχη του στη Δύση πριν αναζητήσει με ρίσκο την επιστροφή του πίσω στην Πολωνία.

Στο οδοιπορικό αυτό, τα όσα μοιράζονται ο Βίκτορ και η Ζούλα δένονται με τη μουσική που επιλέγουν κάθε φορά να υπηρετήσουν.

Είδος:Δράμα

Χώρα:Πολωνία, Γαλλία, Ην. Βασίλειο

Σκηνοθέτης:Pawel Pawlikowski

Πρωταγωνιστούν:Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc, Agata Kulesza

Διάρκεια:88

Δημοτικός κινηματογράφος Τρικάλων

Ο κινηματογράφος “Cine Μύλος” είναι ένα πέτρινο κτίριο μέσα στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού του μύλου Ματσόπουλου, του Δήμου Τρικκαίων, διαθέτει μία αίθουσα προβολής για τη χειμερινή περίοδο, όπου μπορεί να φιλοξενήσει και θεατρικές παραστάσεις.

Ώρες προβολών:  Καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 20.00 & 22.15

Γενική είσοδος:  5  , φοιτητικά –μαθητικά 4 

Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20090, cine-mylos.blogspot.com

*** ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ TRAILER ΤΟΥ ΦΙΛΜ

*** ΔΕΙΤΕ : Ο Δημοτικός Κινηματογράφος πραγματοποιεί ειδικές προβολές  για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) κάθε Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου. 

*** Επίσης συνεχίζεται η συνεργασία με Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και τον ΑΝΤ1, για την τρέχουσα περίοδο 2018-19.

Η ταινία της Εβδομάδας στον  Δημοτικό κινηματογράφο Τρικάλων

Προτάσεις Τοπικής Αγορας

Back to top button