Εκδηλώσεις

Η ταινία της Εβδομάδας στον  Δημοτικό κινηματογράφο Τρικάλων

Η ταινία της Εβδομάδας στον  Δημοτικό κινηματογράφο Τρικάλων …Ο Δημοτικός Κινηματογράφος αποτελεί μια εναλλακτική κινηματογραφική πρόταση και πολιτισμική διαφυγή…

και ήδη έχει σημαντική παρουσία με κινηματογραφικές ταινίες ποιότητας, με πολύμορφες δράσεις και παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, σ’ ένα ιδιαίτερο και μοναδικό χώρο…

Ο κινηματογράφος “Cine Μύλος” είναι ένα πέτρινο κτίριο μέσα στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού του μύλου Ματσόπουλου, του Δήμου Τρικκαίων, διαθέτει μία αίθουσα προβολής για τη χειμερινή περίοδο, όπου μπορεί να φιλοξενήσει και θεατρικές παραστάσεις.

Ώρες προβολών:  Καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 20.00 & 22.15

Γενική είσοδος:  5  , φοιτητικά –μαθητικά 4 

Για την  περίοδο …Από την Πέμπτη (10-1-19)  θα προβάλλεται στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία…”Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης”

Η καταζητούμενη χάκερ Λίσμπετ Σαλάντερ αναλαμβάνει να υποκλέψει ένα άκρως προστατευμένο λογισμικό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Προτού όμως το παραδώσει και πάλι στον κατασκευαστή του, πέφτει θύμα φονικής επίθεσης και ληστείας, οι οποίες την εμπλέκουν σε μια επικίνδυνη συνωμοσία βγαλμένη από το προσωπικό της παρελθόν.

Είδος: Θρίλερ

Χώρα: Ην. Βασίλειο, Γερμανία, Σουηδία, Καναδάς, ΗΠΑ

Σκηνοθέτης: Fede Alvarez

Πρωταγωνιστούν: Claire Foy, Sylvia Hoeks, Sverrir Gudnason, Vicky Krieps

Διάρκεια:117

Ώρες προβολών καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 20.00 & 22.15

Την Κυριακή μια προβολή, στις 20.00.

Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20090

Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης – International Trailer

*** ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ TRAILER ΤΟΥ ΦΙΛΜ

*** ΔΕΙΤΕ : Ο Δημοτικός Κινηματογράφος πραγματοποιεί ειδικές προβολές  για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) κάθε Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου. 

Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης

*** Επίσης συνεχίζεται η συνεργασία με Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και τον ΑΝΤ1, για την τρέχουσα περίοδο 2018-19.

Η σεζόν θα περιλάβει απευθείας μεταδόσεις από τη σκηνή της Met, οι οποίες περιλαμβάνουν νέες παραγωγές με τους κορυφαίους πρωταγωνιστές του κόσμου.

Οι προγραμματισμένες πρεμιέρες είναι οι εξής:

Η Λυρική στη μεγάλη οθόνη

*** Τέλος, συνεχίζεται το πρόγραμμα «Η Λυρική στη μεγάλη οθόνη», σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20090, cine-mylos.blogspot.com

Η ταινία της Εβδομάδας στον  Δημοτικό κινηματογράφο Τρικάλων