Η τελετή λήξης του 9ου «Μύλου των Ξωτικών» – 1.475.354 ο αριθμός των επισκεπτών | ΦΩΤΟ

Το ομορφότερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, έκλεισε τις πύλες του εντυπωσιακά… όπως και άρχισε.

Η τελετή λήξης του 9ου «Μύλου των Ξωτικών» – 1.475.354 ο αριθμός των επισκεπτών!!! … με τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου , να δηλώνει :

Δεν είναι μόνο το (πρωτοφανές) 1.475.354 των επισκεπτών. Είναι κυρίως η έμπρακτη απόδειξη ότι μπορούμε!

Όλοι μαζί, μια κοινωνία που οργανώνεται κάθε μέρα, που πρώτα ακούει και μετά κρίνει. Μια κοινωνία, μια ομάδα (αυτή της etrikala) και ένας Δήμος που συνεχίζουν να το παλεύουν και να κερδίζουν κάθε μέρα μικρές νίκες!

Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη και στήριξη!

Ραντεβού σε 325 ημέρες, για τον επετειακό 10ο Μύλο των Ξωτικών!

Με μήνυμα συμπαράστασης στην Αυστραλία…

Ο δήμαρχος ζήτησε δε από τους χιλιάδες παρευρισκόμενους/ες στην τελετή λήξης, να στείλουν το μήνυμα στην Αυστραλία, μέσω των φώτων από τα κινητά.

Έτσι, συμβολικά  τονίστηκαν η αξία της φύσης και η προστασία που της οφείλουμε, η ανθρωπιά και η συμπαράσταση στον πόνο.

Ο κ. Παπαστεργίου ευχαρίστησε κάθε συντελεστή του Μύλου: τον αείμνηστο Ιωάννη Ματσόπουλου που δώρισε τον χώρο στον Δήμο Τρικκαίων, την οργανωτική επιτροπή, την e-trikala, όλο το προσωπικό (καλλιτεχνική ομάδα, Αγιο Βασίλη, καθαρίστριες, τεχνικούς κάθε ειδικότητας κ.α.), τους… γείτονες, τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές για τη συμμετοχή τους στην εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων, όλα τα ΜΜΕ των Τρικάλων και της Ελλάδας, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ.

Το τέλος της διοργάνωσης,  γιορτάστηκε με πυροτεχνήματα … κλείνοντας τις πύλες του 9ου Μύλου των Ξωτικών εντυπωσιακά… όπως και άρχισε!!!

Η τελετή λήξης του 9ου «Μύλου των Ξωτικών» – 1.475.354 ο αριθμός των επισκεπτών
Τρικαλινά Νέα
Τα νέα της ημέρας
Βρες Εύκολα
Back to top button
Close