Κοινωνία - Γεγονότα

Ιδιοκτήτης σπιτιού πυροβόλησε και σκότωσε επίδοξο ληστή | ΒΙΝΤΕΟ

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε την Κυριακή στην περιοχή του Σολωμού Κορινθίας. Η σορός του θύματος βρέθηκε μετά την ομολογία του ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Ιδιοκτήτης σπιτιού πυροβόλησε και σκότωσε επίδοξο ληστή! Το θύμα είναι ένας εκ των δραστών της ληστείας που πυροβολήθηκε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό είναι συγκεχυμένες. Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, δυο άτομα πήγαν να κλέψουν κοτόπουλα και δέχθηκαν πυροβολισμός από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Οι συγγενείς του θύματος ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του θύματος.

Μετά από ανάκριση ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ομολόγησε που είχε πετάξει τη σορό του 48χρονου.

Σύμφωνα με το hlektra.gr, μια συμμορία Ρομά, ήταν αυτή που επιχείρησε να κλέψει το σπίτι και ο 35χρονος ιδιοκτήτης του άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Οι ίδιοι οι δράστες ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία βρήκε ίχνη αίματος στην καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου, του ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Μετά από ανάκριση και έρευνες στην περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν τελικά τη σορό του 48χρονου Ρομά σε ένα λατομείο όπου την είχε πετάξει ο 35χρονος.

Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους επίδοξους ληστές αλλά και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, να παραμένουν κρατούμενοι.

Ιδιοκτήτης σπιτιού πυροβόλησε και σκότωσε επίδοξο ληστή

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button