«Ιδιώνυμη Λήθη» Μια ξεχωριστή έκθεση εικαστικών στο Μουσείο Τσιτσάνη

Τα έργα της έκθεσης έχουν ως αφορμή την ιστορικότητα του χώρου και ειδικότερα τη χρήση του στη διάρκεια του 20ου αιώνα ως φυλακών πολιτικών κρατουμένων.

«Ιδιώνυμη Λήθη» Μια ξεχωριστή έκθεση εικαστικών στο Μουσείο Τσιτσάνη – Αξιοποιούν ποικίλες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης (σχέδιο, χρώμα, χαρακτική, φωτογραφία, ψηφιακή εκτύπωση, βίντεο, εγκαταστάσεις).

Κατά την τελετή των εγκαινίων (16-11-19) η εκπρόσωπος της καλλιτεχνικής ομάδας «FireArt»Χρύσα Κοφίνα παρουσίασε στο κοινό τους σκοπούς της ομάδας και το περιεχόμενο της έκθεσης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξενάγηση σε όλους τους χώρους, κατά τη διάρκεια της οποίας κάθε καλλιτέχνης μίλησε για το έργο του.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του δήμου Τρικκαίων και της διοίκησης του Μουσείου Τσιτσάνη, καθώς και πλήθος επισκεπτών, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους καλλιτέχνες.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Χαρούλα Αμοιρίδου, Εμπρού Γιουσούφ,Γιώργος Κιτσούκης, Ανδριάννα Κουμεντάκου,Χρύσα Κοφίνα, Ευπραξία Μπαντάζου, Μαρίνα Σημάδη, Χαράλαμπος Τουμπέκης, Μάρκος Τραϊτοράκης,Πηγή Φασλά, Νάσος Χαλκίδης.

«Ιδιώνυμη Λήθη» Μια ξεχωριστή έκθεση εικαστικών στο Μουσείο Τσιτσάνη – trikala365.gr +
Back to top button
Close