Ιχθύς – Χαρακτηριστικά ζωδίου

Ότι θέλετε να ξέρετε για το ζώδιο.  Μια ολοκληρωμένη εικόνα του ζωδίου.

Ιχθύς – Χαρακτηριστικά ζωδίου: Δυνατά σημεία των Ιχθύων: Συναισθηματικοί – Αφοσιωμένοι – Δημιουργικοί – Ευπροσάρμοστοι – Αδυναμίες των Ιχθύων: Υπερευαίσθητοι – Αναποφάσιστοι

Οι Ιχθύες και οι Φίλοι

Οι Ιχθύς θα κάνουν το παν, προκειμένου να βοηθήσουν ένα φίλο. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και πιστοί. Θα οικειοποιηθούν το πρόβλημα του άλλου και θα υποφέρουν μαζί του.

Αυτό είναι το αδύνατο σημείο τους και το περιβάλλον τους θα πρέπει να γνωρίζει ότι, αν και έλκονται από άτομα με σοβαρά προβλήματα που χρειάζονται απεγνωσμένα βοήθεια, αυτή η πραγματικότητα τους κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Παρόλο που οι Ιχθείς θα προσφερθούν να τα φτιάξουν όλα, μην τους μπλέξετε σε όλα σας τα προβλήματα, γιατί θα χάσουν την ταυτότητά τους μέσα στη δική σας κατάσταση. Χρειάζονται έναν ισχυρό, θετικό φίλο, για να τους κάνει δυνατούς.

Τους αρέσει η περιπέτεια, οι καινούργιες καταστάσεις και οι κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο Ιχθύς θα έχει πάντα κάτι συναρπαστικό στο μυαλό του και η φιλία μαζί του θα είναι ολοκληρωτική και μακροχρόνια.

Ιχθύς – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Οι Ιχθύες και η Εργασία

Οι Ιχθύς δε θα διαπρέψουν σε μια ηγετική θέση ή ως υψηλά επιχειρηματικά στελέχη, είναι πολύ ευαίσθητοι και τους λείπει η αυτοπειθαρχία και η αυτοπεποίθηση για τέτοιες θέσεις.

Εκεί που είναι καλοί είναι στη συγγραφή, στην υποκριτική, στην ποίηση ή στη μουσική.

Είναι εξαιρετικοί σε οτιδήποτε έλκει τις χορδές της καρδιάς και οτιδήποτε μυστικιστικό ή πνευματικό.

Είναι εξαιρετικά δημιουργικοί, μπορούν να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους και την κατανόηση που έχουν για τους άλλους, για να εμπνεύσουν το κοινό τους.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι διαλέγουν τον εύκολο δρόμο στη ζωή και γι’ αυτό ποτέ δεν αποκτούν τη φήμη που τους αξίζει.

Θα πρέπει να σταματήσουν να αμφισβητούν τον εαυτό τους, γιατί μπορούν να αποτελέσουν θετικό πρότυπο και να ηγηθούν, αφού έχουν τη δυνατότητα να προκαλούν το θαυμασμό.

Ιχθύς – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Η Ιδιοσυγκρασία των Ιχθύων

Η προσωπικότητα ενός Ιχθύ είναι δύσκολο να καθηλωθεί, είναι πολύ μυστηριώδες και άπιαστο άτομο.

Διαμορφώνεται από τον περίγυρό του κι ενσωματώνει τις εμπειρίες και τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος στον εαυτό του.

Έχει υπερβολική συμπόνια και νοιώθει τον πόνο του άλλου. Εάν κάτι πάει στραβά στον κόσμο και τον αφορά, τον επηρεάζει βαθιά, το παίρνει κατάκαρδα και νοιώθει ακραία συναισθήματα σχετικά με αυτό.

Όταν είναι ευχαριστημένος, το δείχνει έντονα και όταν είναι λυπημένος μοιάζει με καταθλιπτικο.

Οι Ιχθύες κατά βάθος

Οι Ιχθύες έχουν μια διαισθητική και ψυχική ικανότητα μεγαλύτερη από κάθε άλλο ζώδιο. Εμπιστεύονται τα προαισθήματα τους και αν δεν το κάνουν, μετανιώνουν γρήγορα, επειδή συνειδητοποιούν ότι η διαίσθησή τους είναι συνήθως σωστή.

Το μειονέκτημά τους είναι η ευαισθησία τους και η ανικανότητά τους να απορρίψουν ένα άτομο.

Δεν τους αρέσει η απόρριψη και προσπαθούν να φέρονται στους άλλους με τον τρόπο που θέλουν να αντιμετωπίζονται και οι ίδιοι. Έτσι, σπανίως θα πουν όχι σε κάποιον, για να μην πληγώσουν τα αισθήματά του.

Θα τον βοηθήσουν στα προβλήματά του, γιατί όταν κάνουν τους άλλους να νιώθουν καλά, αισθάνονται και οι ίδιοι αντίστοιχα.

Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο της αυτοκαταστροφής. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο δεν υπόκεινται σε κακή τύχη και ατυχή γεγονότα, τα προκαλούν οι ίδιοι στον εαυτό τους με την υπερβολική ανοχή, την τεμπελιά και την τάση να επιλέγουν ακατάλληλους συντρόφους και φίλους.

Θέλουν ανθρώπους στη ζωή τους, οι οποίοι θα διεγείρουν τα συναισθήματά τους, διότι αυτό τους βοηθά να εξασκήσουν τη συναισθηματική σταθερότητά τους. Η εσωτερική σύγκρουση των Ιχθύων είναι η ακραία ιδιοσυγκρασία και τα αντικρουόμενα συναισθήματα.

Προσπαθούν να εντοπίσουν τον εαυτό τους μέσα στον πραγματικό κόσμο, ενώ ο πνευματικός κόσμος μπορεί να θολώσει το όραμά τους. Θα προσπαθήσουν να αποφύγουν μια κατάσταση αντί να την αντιμετωπίσουν.

Η αιώνια πάλη τους είναι να μάθουν να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους και τη φαντασία τους με ένα θετικό, παραγωγικό τρόπο και να αγωνίζονται για συναισθηματική σταθερότητα, χωρίς να χαρίζουν τα συναισθήματά τους σε όλους τους άλλους.

Οφείλουν να βρουν τρόπους να βοηθήσουν τους εαυτούς τους.

Ιχθύς – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Οι Ιχθύες με λίγα λόγια

Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο του μυστικισμού, του μυστηρίου και του πνευματικού άγνωστου. Ζουν σε δύο κόσμους, τον πραγματικό και τον πνευματικό ή μυστικιστικό κόσμο, όπου μεταφράζουν αυτά που βλέπουν σε αυτά που θα ήθελαν να δουν.

Το κάνουν αυτό για να αποφύγουν τις αλήθειες του πόνου και της δυστυχίας στον κόσμο. Έχουν ακραία συναισθήματα, μεγεθύνουν υπερβολικά και τα καλά και τα άσχημα.

Οι Ιχθύες έχουν τρομερή διαισθητική ικανότητα. Οι περισσότεροι ασχολούνται με τα απόκρυφα ή τον πνευματισμό.Είναι πολύ καλοί στο να κατανοούν τους ανθρώπους γιατί έχουν την ικανότητα να διεισδύουν στην ψυχή και να διακρίνουν τα κίνητρα ενός ατόμου.

Είναι επιρρεπείς στην τοξικομανία και στον έκλυτο τρόπο ζωής, λόγω της αιώνιας αναζήτησης του εαυτού τους, τον φόβο της αντιπαράθεσης και της αλλαγής μιας κατάστασης.

Δικαιολογούν τη χρήση ουσιών, λέγοντας ότι τους βοηθούν να πλησιάσουν τον πνευματικό εαυτό τους.Αν ανακαλύψουν, όμως, τους πραγματικούς λόγους που τους οδηγούν σε ναρκωτικές ουσίες κι αντιμετωπίσουν τις φοβίες τους, το πιθανότερο είναι πως θα απομακρυνθούν από αυτές.

Οι Ιχθύες δεν είναι ο εύκολος αντίπαλος που μπορεί να δείχνει, στην πραγματικότητα έχουν δύναμη χαρακτήρα.Θα υποστηρίξουν τις απόψεις τους και θα δουλέψουν σκληρά για να τις επιβάλλουν.

Μπορούν να γίνουν πολύ τεμπέληδες, αλλά όχι σε θέματα που τους ενδιαφέρουν. Είναι το πιο ευαίσθητο από όλα τα ζώδια.

Οι Ιχθύες και οι Σχέσεις:

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Ιχθύ; Οι γυναίκες Ιχθείς είναι ιδιαίτερα γοητευτικές και συναρπαστικές.

Κάνουν τον άντρα να αισθάνεται σαν το απόλυτο αρσενικό, λόγω της ανάγκης τους να έχουν κάποιον να τις προστατεύει και να τις καθοδηγεί.Η γυναίκα Ιχθύς είναι χαριτωμένη, γλυκιά και θηλυκή. Η απόλυτη ξελογιάστρα.

Μπορεί να “διαβάσει” αμέσως έναν άνδρα και δεν είναι εύκολο να την ξεγελάσει κανείς, γι’ αυτό καλά θα κάνει κανείς να είναι ευθύς μαζί της και να μην προσπαθήσει να την παραπλανήσει, γιατί, αντί να τον αντιμετωπίσει, θα εξαφανιστεί.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα δώσει εντολές σε έναν άντρα, αλλά μόνο για το καλό του.Θέλει να βεβαιώνεται ότι εκείνος τρέφεται σωστά και ότι κοιμάται αρκετά, περίπου όπως κάνει μια μητέρα στην ανατροφή του παιδιού.

Αυτό που ζητά σε αντάλλαγμα, είναι κάποιον να την προστατεύει και να τη λατρεύει, να την κάνει να αισθάνεται απαραίτητη και αγαπητή. Θα μπορούσε να γίνει κολλιτσίδα και εξαρτώμενη, αλλά ποτέ δε θα γίνει βάρος.

Χρειάζεται υπομονή και συμπάθεια και πρέπει να είσαστε ευγενικοί μαζί της. Μην την προσβάλλετε και μην την πειράξετε ούτε για αστείο και σίγουρα μην την απορρίψετε με άσχημο τρόπο, αφού δεν αντέχει την απόρριψη.

Είναι ιδιαίτερα ρομαντική και θα παραμερίσει τον εγωισμό της για το καλό της σχέσης.Η γυναίκα Ιχθύς είναι η απόλυτη σύντροφος, η ιδανική γυναίκα για τον άντρα που θα τη φροντίζει.

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Ιχθύ;

Ο άντρας αυτός είναι ο απόλυτα ρομαντικός κι ευαίσθητος άντρας. Είναι το ιδανικό ταίρι για τη γυναίκα που διαμαρτύρεται ότι οι άνδρες δεν είναι αρκετά ευαίσθητοι.

Ωστόσο, η αντιμετώπισή του είναι κάπως εξωπραγματική, κινείται στη σφαίρα του ιδεατού και θα χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει η τέλεια γυναίκα.

ο άνθρωπος ζει στον κόσμο των ονείρων και χρειάζεται μια σύντροφο που θα τον κρατήσει προσγειωμένο.

Πάντα φαίνεται να διαλέγει τη λάθος γυναίκα ή εκείνη που δεν μπορεί να έχει, όπως για παράδειγμα μια παντρεμένη, με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανησυχεί μήπως δεθεί συναισθηματικά.

Χρειάζεται κάποια που να μπορεί να του επιβληθεί, αλλά με πολύ επιδέξιο τρόπο.Πρέπει να είναι σε θέση να τον βοηθήσει να αποστασιοποιηθεί από τις κακές συνήθειες και τις αρνητικές σκέψεις.

Ο άντρας Ιχθύς χρειάζεται ευαισθησία, γενναιοδωρία και συμπόνια. Αν τον φροντίσετε, θα σας φροντίσει κι αυτός. Μία πλήρης συναισθηματική σχέση για την ισχυρή αλλά ευαίσθητη γυναίκα.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Ιχθύ

Συζητήστε για την πνευματικότητα, τον αποκρυφισμό, την αστρολογία, οτιδήποτε είναι μακριά από τον πραγματικό κόσμο.Θα είναι εύκολο να χαθεί σε μια καλή συζήτηση.

Του αρέσει η περιπέτεια, οι νέες καταστάσεις και οι κοινωνικές εκδηλώσεις και θα σας ακολουθήσει σε ο,τι του προτείνετε.

Κάντε τον να γελάσει, συνήθως είναι μελαγχολικός και θα εντυπωσιαστεί αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να τον διασκεδάσει.

Δεν είναι συντηρητικός, έτσι μη φοβηθείτε να μιλήσετε για αντισυμβατικά ή παράξενα πράγματα και πείτε του περίεργα αστεία, θα του αρέσει.

Λατρεύει την κολακεία. Κάντε του κομπλιμέντα και πείτε του με έμμεσο τρόπο ότι τον θαυμάζετε.Να είστε ευαίσθητοι, γενναιόδωροι και ευγενείς, αν τον κάνετε να αισθανθεί άνετα μαζί σας, θα νοιώσει καλά και με τον εαυτό του, οπότε όλα θα κυλίσουν ομαλά.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Ιχθύ:

Τα πόδια είναι το πιο ευαίσθητο σημείο για τους Ιχθύς. Το μασάζ στα πόδια και το πιπίλισμα των δακτύλων είναι συνήθως το αγαπημένο παιχνίδι τους και θα τους κάνει να ξεσηκωθούν και να ετοιμαστούν για δράση.

Το Σεξ με έναν Ιχθύ:

Το σεξ είναι μια συναισθηματική και σωματική εμπειρία μαζί τους και, αν το επιτρέψετε, μπορεί να γίνει μια πνευματική εμπειρία, επίσης.

Οι Ιχθείς είναι πολύ ερωτικοί και τους αρέσει να παίζουν διάφορους ρόλους. Τους αρέσει να αποπλανούν.

Φανταστείτε ότι ζείτε σε μια εποχή όπου όλα είναι απαγορευμένα και κάντε τους να σας παρασύρουν, αγαπούν τα παιχνίδια, γιατί μπορούν να συμμετέχουν ολοκληρωτικά και να χάσουν τον εαυτό τους μέσα στο ερωτικό παιχνίδι.Τους αρέσουν οι άσεμνες συνευρέσεις και οι εκκεντρικές δραστηριότητες.

Είναι πολύ διασκεδαστικοί σύντροφοι για όσους επιθυμούν διαφορετικές εμπειρίες στο σεξ.

Ιχθύς – Χαρακτηριστικά ζωδίου – trikala365.gr

*** Δείτε Αντιδράσεις-Συμπεριφορά ζωδίων [Εδώ]

Δείτε σχετικά άρθρα της κατηγορίας “Χαρακτηριστικά ζωδίου” – Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Δείτε επίσης

Back to top button

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο