Προηγούμενες Εκδηλώσεις

Και Cheerleaders στα Τρίκαλα!| 23,24-3-19

Και Cheerleaders στα ! Μια, αν μη τι άλλο πρωτότυπη διοργάνωση πραγματοποιείται στα : στις 23 και 24 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading με τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι, διοργανώνουν μια πρωτοπόρα αθλητική δράση, στην οποία θα συμμετέχουν πάνω από 300 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σκοπός του Κυπέλλου είναι η εξάπλωση και η πιο σωστή εκμάθηση του αθλήματος το οποίο θεωρείται Ολυμπιακό Άθλημα.

Όλοι οι αθλητικοί  σύλλογοι που πρεσβεύουν το άθλημα του cheerleading ετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Κυπέλλου είναι η μορφή διεξαγωγής του αγώνα.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου θα  διδαχθούν χορογραφίες freestyle pom, cheer hip hop, cheer jazz, από διακεκριμένους προπονητές cheerleading σε όλες τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου όλες οι ομάδες θα διαγωνιστούν στις χορογραφίες που διδάχθηκαν την προηγούμενη ημέρα.

*** Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί  παρέλαση των ομάδων και στη συνέχεια σε κεντρικότατο σημείο της πόλης το cheer flash mob!

Παρακάτω αναγράφονται οι αθλητικοί σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο Κύπελλο:

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΒΑΡΗΣ, ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΠΟΣΠΕΡΕΙΔΕΣ  Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΥΑΘΛΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΩΒ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ, ΑΡΜΟΝΙΑ ΘΗΒΑΣ, Α.Ο ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι παρακάτω προπονητές θα διδάξουν στο camp και θα κρίνουν τους αγώνες.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ – MATEJA GRBEC, NASTJA STURM, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΤΙΜ AAFJES

Οι αθλητικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (οδός Κατσιμήδου)  στις 23 και 24 Μαρτίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του  Δήμου Τρικκαίων.

Οι μεγάλοι υποστηρικτές των αγώνων είναι : JACOBS espresso, HERBALIFE (Ανεξάρτητοι συνεργάτες Γιάννης Γουλόπουλος), LaserSkin solutions(Mαρία Νίκου), Decor Samaras, Αφοι Γ. Παπαθανασίου .

Και Cheerleaders στα Τρίκαλα!

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Tags
Back to top button