Ο Κόσμος γύρω μας

Κάποιοι «βλέπουν» τη φιγούρα του Ιησού μέσα στη φλεγόμενη Παναγία των Παρισίων | ΦΩΤΟ

Μία εικόνα κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, μέσα από τηφλεγόμενη Παναγία των Παρισίων, και όπως είναι φυσικό, έχει γίνει viral.

Κάποιοι «βλέπουν» τη φιγούρα του Ιησού μέσα στη φλεγόμενη Παναγία των Παρισίων! Μία γυναίκα από τη Σκωτία, ισχυρίζεται πως σε μία εικόνα του φλεγόμενου Καθεδρικού Ναού βλέπει τη φιγούρα του Ιησού.

«Μπορεί το μυαλό να μου παίζει παιχνίδια, αλλά παιδιά κοιτάξτε προσεκτικά αυτή τη φωτογραφία. Τι βλέπετε;», σχολίασε η 38χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τη DailyMail, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Facebook τη συγκεκριμένη φωτογραφία, όπου έχει κυκλώσει και το σημείο στο οποίο λέει πως βλέπει τον Ιησού.

Δεκάδες φίλοι της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της, λέγοντας πως κι εκείνοι βλέπουν την ίδια φιγούρα μέσα στην Παναγία των Παρισίων.

«Παρατηρώντας τη φωτογραφία το βράδυ της Δευτέρας, συγκλονίστηκα με αυτό που έβλεπα. Κοιτάζω πραγματικά μια πολύ ζωντανή εικόνα», εξηγεί η ίδια.

«Πιστεύω θα φέρει παρηγοριά στους ανθρώπους του Παρισιού και όλο τον κόσμο σε μια τέτοια δυσάρεστη στιγμή», πρόσθεσε.

Κάποιοι από τους χρήστες του Facebook μάλιστα, υποστηρίζουν πως μπορούν να διακρίνουν ολοκάθαρα τον Ιησού, ακόμη και τον χιτώνα που φορά ανάμεσα στους καπνούς της Παναγίας των Παρισίων.

Κάποιοι «βλέπουν» τη φιγούρα του Ιησού μέσα στη φλεγόμενη Παναγία των Παρισίων

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button