Καρκίνος – Χαρακτηριστικά ζωδίου

Ότι θέλετε να ξέρετε για το ζώδιο και μια ολοκληρωμένη εικόνα

Καρκίνος – Χαρακτηριστικά ζωδίου! Δυνατά σημεία του Καρκίνου: Πιστός – Φερέγγυος – Περιποιητικός – Ευπροσάρμοστος – Με κατανόηση – Αδυναμίες του Καρκίνου: Κυκλοθυμικός – Εξαρτώμενος – Υπερευαίσθητος – Εγωκεντρικός

Ο Καρκίνος και οι Φίλοι

Ο Καρκίνος είναι ιδιαίτερα πιστός σ’ αυτούς που τον εκτιμούν και τον στηρίζουν, είναι ο τροφός του ζωδιακού κύκλου, θα προστατεύσει και θα αγαπάει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ένα από τα σημαντικότερα γνωρίσματά του, είναι η ικανότητά του να κάνει τους άλλους να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους αλλά και με το περιβάλλον τους.

Αυτό δημιουργεί έναν θετικό κύκλο, διότι κάνει τους άλλους να αισθάνονται ότι κάποιος τους θέλει, τους αγαπάει και τους φροντίζει.

Ο ίδιος, με την σειρά του, θα αισθανθεί καλά, απλά και μόνο επειδή βοήθησε κάποιον να νιώσει ασφάλεια.

Όλοι μπορούν να στηριχτούν και να βασιστούν σε έναν Καρκίνο, θα ακούσει τα προβλήματα τους και θα τους συμπαρασταθεί, παρόλο που ο ίδιος δεν θα εκμυστηρευτεί τα βαθιά του συναισθήματα σε κανέναν.

Όσοι θέλουν να μοιραστούν τα πιο κρυφά τους συναισθήματα μαζί του, ίσως αισθανθούν ότι η σχέση δεν έχει ισορροπία, αφού εκείνος σπάνια θα αποκαλύψει τα αληθινά και βαθιά του συναισθήματα.

Εάν έχετε ένα φίλο που ανήκει σε αυτό ζώδιο, να ξέρετε ότι έχετε δίπλα σας έναν αφοσιωμένο συμπαραστάτη που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Ο Καρκίνος και η Εργασία

Μόλις ο Καρκίνος τελειώσει με όλα τα συναισθηματικά ζητήματα που τον απασχολούν, όπως η ντροπαλότητα και η ανασφάλεια, τότε θα λάμψει κι ο δυναμικός του χαρακτήρας και δε θα υπάρχει πια τίποτα ακατόρθωτο γι’ αυτόν.

Έχει απίστευτη επιμονή και θα υποστηρίξει τα πιστεύω του. Οτιδήποτε κι αν αναλάβει, μπορεί να το φέρει εις πέρας με την ισχυρή του διαίσθηση, την ευαισθησία, την ικανότητα να παρατηρεί και, φυσικά, την ευφυΐα του.

Μπορεί να γίνει άριστος επιχειρηματίας και επενδυτής, λόγω της διαίσθησής του και της πνευματικής του ικανότητας κι έχει ένα δημιουργικό, πρωτοπόρο μυαλό που σκέφτεται γρήγορα και μπορεί να προβλέψει τις μελλοντικές τάσεις.

Ξέρει να προσελκύει τον πλούτο και που να τον επενδύσει.

Τα χρήματα και η οικονομική άνεση είναι το παν για έναν Καρκίνο, αφού του χρησιμεύουν για τα επιχειρηματικά του σχέδια.

Χρειάζεται οικονομική ασφάλεια κι αν επιτρέψει στον εαυτό του να επικεντρώσει την ενέργειά του χωρίς συναισθηματικά εμπόδια, είναι κάτι παραπάνω από ικανός να επιτύχει τους οικονομικούς του στόχους και να γίνει ιδιαίτερα πετυχημένος επιχειρηματίας.

Καρκίνος – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Η Ιδιοσυγκρασία ενός Καρκίνου

Είναι σύνθετος, εύθραυστος και απρόβλεπτος. Χρειάζεται διαρκώς στήριξη και ενθάρρυνση, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο.

Ο Καρκίνος πρέπει να νοιώθει ότι τον χρειάζονται. Ακόμα κι όταν όλες του οι ανάγκες έχουν ικανοποιηθεί, μπορεί να γίνει ευέξαπτος και γκρινιάρης.

Είναι άνθρωπος με ανήσυχο κι ευαίσθητο χαρακτήρα. Η αντιφατική του φύση, του προκαλεί εναλλαγές στη διάθεση και μερικές φορές οδηγείται σε εκρήξεις οργής.

Προσβάλλεται εύκολα κι όταν πληγωθεί, θα κρυφτεί από το περιβάλλον του και θα βουλιάξει στην απογοήτευση.

Καρκίνος – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Ο Καρκίνος κατά βάθος

Είναι πολύ δύσκολο για έναν Καρκίνο να ανοιχτεί και να αποκτήσει μία στενή συναισθηματική σχέση με κάποιον, γιατί είναι πολύ κλειστός ως χαρακτήρας.

Γι’ αυτό φταίει ο φόβος που έχει στο να δείξει εμπιστοσύνη. Έτσι όμως είναι διαρκώς θυμωμένος και αγανακτισμένος εσωτερικά.

Βλέπει τη ζωή μάλλον αρνητικά, πιστεύοντας ότι είναι πολύ σκληρή και άδικη.

Αυτή η νοοτροπία, τον κάνει επιφυλακτικό απέναντι στους άλλους κι οτιδήποτε καλό συμβαίνει γύρω του το αντιλαμβάνεται μέσα από ένα πρίσμα απογοήτευσης, χάνοντας τις καλές και ευτυχισμένες εμπειρίες, που δίνουν αξία στη ζωή.

Ταυτόχρονα, είναι πολύ ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που κλείνεται τόσο στον εαυτό του. Του αρέσει να ζει στο παρελθόν.

Κρατάει ζωντανά τα γεγονότα που έζησε παλιότερα και συχνά χάνεται σ’ αυτά. Θα πρέπει να μάθει να αφήνει πίσω το παρελθόν και να ζει στο παρόν, αντί να χάνει τον χρόνο του νοσταλγώντας.

Ο Καρκίνος έχει πολλά συναισθηματικά θέματα να λύσει, αλλά μόλις καταφέρει να τα ξεπεράσει, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο γι’ αυτόν. Μπορεί να πετύχει τα πάντα με την ισχυρή του διαίσθηση, την ευαισθησία και την ικανότητα να παρατηρεί.

Το χαρακτηριστικό του γνώρισμα, είναι ότι ζει συνεχώς με το συναίσθημα κι αυτή είναι η ρίζα των προβλημάτων του.

Θα πρέπει να παλέψει με τα συναισθήματά του περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Από τη στιγμή όμως, που θα τιθασεύσει αυτά τα συναισθήματα, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει.

Κατά βάθος, είναι ένα πολύ ισχυρό ζώδιο, έχει την ικανότητα να υποστηρίξει τα πιστεύω του και διαθέτει μεγάλη επιμονή.

Μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά μόνος του, αρκεί να μην αφήσει τα συναισθήματά του να μπουν εμπόδιο και να έχει την απαιτούμενη σταθερότητα.

Δεν τρελαίνεται για αλλαγές, αλλά όταν χρειαστεί θα κάνει αυτό που πρέπει. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ούτε και τεμπέλης.

Καρκίνος – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Ο Καρκίνος με λίγα λόγια:

Ο Καρκίνος είναι ένα μυστηριώδες ζώδιο, γεμάτο αντιθέσεις. Επιζητά ασφάλεια και άνεση, αλλά ψάχνει και τις νέες περιπέτειες.

Βοηθά τους άλλους, αλλά μερικές φορές γίνεται γκρινιάρης και αδιάφορος.

Διαθέτει μία παρορμητική και δυνατή προσωπικότητα, που μπορεί εύκολα να κρυφτεί κάτω από ένα ήρεμο και παγερό παρουσιαστικό.

Το σύμβολο του ζωδίου είναι το καβούρι και του ταιριάζει απόλυτα. Μπορεί να βγει από το καβούκι του και να παλέψει, αλλά το ίδιο καλά θα κρυφτεί σε αυτό και να χαθεί στη θάλασσα.

Είναι πολύ απρόβλεπτος και διαθέτει ένα πνευματικό και διαισθητικό μυαλό, το οποίο αποφεύγει να προβάλει στους άλλους.

Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα κι αυτός ίσως να είναι και ο λόγος που βρίσκεται σε συνεχή άμυνα.

Του αρέσει να φροντίζει τους άλλους, οι οποίοι όμως, μπορεί να τον προσβάλουν ή να τον πληγώσουν χωρίς καν να το καταλάβουν, γι’ αυτό και το προστατευτικό κέλυφος τον κρατάει ασφαλή.

Ο Καρκίνος πρέπει να νοιώθει ότι τον χρειάζονται. Όταν παίρνει τη στήριξη που θέλει, έχει πολλά να προσφέρει σε αντάλλαγμα.

Όταν κάποιος τον προσβάλει όμως, σπεύδει να τον αντιμετωπίσει με κατά μέτωπο επίθεση. Αυτό βέβαια, παρατείνει άσκοπα τον πόνο και τη δυστυχία του.

Είναι πολύ κτητικός, όχι μόνο με τα υλικά αγαθά, αλλά και με τους ανθρώπους.

Πάντα θα θέλει να κρατάει επαφή με παλιούς φίλους και γενικά με όποιον βρέθηκε κοντά του, γιατί είναι ευκολότερο να διατηρήσει μια παλιά φιλία, από το να χτίσει μια καινούρια.

Η γυναίκα Καρκίνος γίνεται τέλεια μητέρα, άλλωστε ανήκει στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη μητρότητα. Μπορεί να προσφέρει απεριόριστη αγάπη και φροντίδα.

Οι Καρκίνοι είναι πολύ διαισθητικοί. Τα περισσότερα μέντιουμ στον κόσμο ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο.

Διαθέτουν μια εξαιρετική μνήμη, είναι πολύ παρατηρητικοί και ξέρουν να διαβάζουν τους ανθρώπους. Μπορούν, συνήθως, να ξεχωρίσουν αν οι προθέσεις των άλλων είναι καλές ή όχι.

Ποτέ μην προσπαθήσετε να τους κοροϊδέψετε, γιατί μπορούν να καταλάβουν το κίνητρό σας.

Με την ισχυρή τους διαίσθηση, την ευαισθησία τους, την παρατηρητικότητα και την εξυπνάδα τους, έχουν μεγάλη επιτυχία σε οτιδήποτε αναλαμβάνουν.

Καρκίνος – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Ο Καρκίνος και οι Σχέσεις

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Καρκίνο;

Η γυναίκα Καρκίνος είναι μια πολύ αισθησιακή γυναίκα, με βαθιά συναισθήματα κι έντονο πάθος, που βράζει κάτω από το ψυχρό, εξωτερικό παρουσιαστικό.

Για να βγάλετε αυτά τα συναισθήματα, χρειάζεται χρόνος, υπομονή και τρυφερότητα.

Μην περιμένετε να σας ανοιχτεί αμέσως, ούτε να βιαστεί να προχωρήσει σε σχέση. Δε θα κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ και να τα κάνετε όλα εσείς.

Μην προσπαθήσετε να την παραπλανήσετε, γιατί έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει τα κίνητρα των άλλων και θα σας καταλάβει αμέσως.

Η εμπιστοσύνη είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη σχέση. Αν την προδώσετε ποτέ, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την ξεχάσετε. Χρειάζεται αγάπη και ασφάλεια. Είναι αισθησιακή, γλυκιά και της αρέσει το φλερτ.

Η σχέση σας, καθώς θα προχωράει, θα μοιάζει με έναν απαλό και ερωτικό χορό. Είναι παλιών αρχών, ένα σωστό θηλυκό, αισθησιακή και υπομονετική.

Η σχέση με μια γυναίκα Καρκίνο είναι εποικοδομητική και ικανοποιητική και μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Καρκίνο;

Ο άντρας Καρκίνος δεν θα κάνει κατά μέτωπο επίθεση. Θα πλησιάσει αργά και προσεχτικά. Είναι πολύ ρομαντικός και θα προσπαθήσει να σας φλερτάρει και να κερδίσει την καρδιά σας με δώρα.

Ο λόγος που δεν θα επιτεθεί αμέσως, είναι επειδή φοβάται την απόρριψη. Αν ενδιαφέρεστε για έναν άντρα Καρκίνο, το πιο πιθανό είναι να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα και να του ζητήσετε να βγείτε.

Ερωτεύεται εύκολα κι από εκείνη τη στιγμή θα γίνετε ο κόσμος του όλος. Μόλις αντιληφθεί ότι του ανήκετε, θα γαντζωθεί πάνω σας και θα γίνει ζηλιάρης και κτητικός.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι φοβάται μήπως σας κλέψει κάποιος άλλος και κάτι τέτοιο θα είναι μοιραίο για το πνεύμα του. Θα πρέπει να είσαστε αφοσιωμένη και πιστή, γιατί έτσι ακριβώς λειτουργεί κι ο ίδιος.

Ο άνδρας αυτού του ζωδίου είναι ο πιο πιστός σε όλο το ζωδιακό κύκλο. Είναι άριστο εραστής για την τρυφερή γυναίκα που της αρέσει το ρομάντζο. Επίσης, είναι πολύ στοργικός και τρέφεται από την συνεχή φυσική επαφή.

Όλα κινούνται με βάση το συναίσθημα. Ωστόσο, μπορεί να μην το δείξει και να εκδηλώνει ένα ήρεμο και ψύχραιμο εξωτερικό παρουσιαστικό, όσο έντονα κι αν νοιώθει.

Προσβάλλεται εύκολα, γι’ αυτό μην τον κοροϊδέψετε ούτε για αστείο. Θα πληγωθεί, χωρίς φυσικά να το δείξει. Θα πέσει όμως σε κατάθλιψη μέσα του, στην προσπάθειά του να αναλύσει και να καταλάβει αυτά που του είπατε.

Αν είστε από τις γυναίκες που θέλετε να σας φροντίζουν και να σας περιποιούνται, αν σας αρέσει η στοργή και η αφοσίωση, αυτός ο ρομαντικός και αισθησιακός άντρας είναι τέλειος για σας.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Καρκίνο

Δείξτε του τι αισθάνεστε, αυτό είναι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε μία σχέση μαζί του, αλλά μην περιμένετε το ίδιο και από τον Καρκίνο.

Με αυτό τον τρόπο, δε θα χρειαστεί να πάρει το ρίσκο μιας απόρριψης, κάτι που τρέμει. Αν ψάχνετε για μια απλή περιπέτεια, καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε από την αρχή.

Μην τον αφήσετε να πιστέψει ότι θέλετε μια μακροχρόνια σχέση, αν δεν είναι αυτός ο σκοπός σας, γιατί θα τον πληγώσετε. Το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη.

Αν καταφέρετε να την κερδίσετε, τότε σταδιακά θα έρθει ακόμα πιο κοντά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ειλικρίνεια.

Ζητήστε την συμβουλή του, μοιραστείτε τα προβλήματά σας χωρίς όμως να τον κουράσετε, του αρέσει να δίνει συμβουλές και να βοηθά τον κόσμο. Του αρέσει η κουλτούρα και οι πολυτελείς εμπειρίες. Πάτε μαζί στο θέατρο ή σε ένα μουσείο, ακόμα και σε ένα πολυτελές εστιατόριο.

Μην προσπαθήσετε να κάνετε σχέση με το ζόρι και μην τον πιέσετε να πάρει γρήγορες αποφάσεις, θα φύγει τρέχοντας. Χρειάζεται υπομονή, έτσι μόνο θα προσελκύσετε έναν Καρκίνο.

Επίσης, αγαπάει τη σαρκική επαφή και τη γνήσια στοργή. Είναι πολύ επιφυλακτικός, αλλά όσο περνάει ο καιρός, σιγά-σιγά θα έρχεται όλο και πιο κοντά και θα έχετε μία υπέροχη και πλήρη σχέση.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Καρκίνου

Η μεγαλύτερη ερωτογενής ζώνη του, είναι το στήθος του. Τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες, ανταποκρίνονται καλά στο ελαφρύ πιπίλισμα και το φίλημα των θηλών.

Θα πρέπει να χαϊδεύετε αυτές τις περιοχές απαλά και μαλακά. Να μην είστε ποτέ απότομοι.

Χαϊδέψτε με τα χέρια σας το στήθος ενός άντρα Καρκίνου, ελαφρά και μαλακά κι αυτό θα ανάψει την πυρκαγιά του πάθους που κρύβεται πίσω από το περίβλημα.

Το Σεξ με έναν Καρκίνο

Το σεξ με έναν Καρκίνο θα είναι μία πλήρης εμπειρία. Πολλά τρυφερά παιχνιδάκια, στη συνέχεια ακολουθεί μασάζ, κεριά αναμμένα δίπλα στο κρεβάτι, απαλή μουσική, αρωματικά ποτ πουρί, τα πάντα προκειμένου να ξυπνήσουν όλες οι αισθήσεις.

Θα είναι τρυφερός και με πάθος και ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που δε θα ξεχάσετε σύντομα.

Καλό θα είναι, βέβαια, να μην περιμένετε καινοτομίες και πειραματισμούς, γιατί είναι πολύ συντηρητικό ζώδιο.

Θα βρεθούν κάποιοι που, ίσως, να είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν κάτι νέο, αλλά ποτέ δεν θα το προτείνουν από μόνοι τους. Είτε θα το κάνετε εσείς, είτε δεν θα συμβεί ποτέ.

Ωστόσο, απολαμβάνουν τις νέες εμπειρίες. Κάντε τους πάντα να αισθάνονται ασφαλείς όταν προσπαθούν κάτι νέο. Ίσως να τους αρέσει και να το εντάξουν στη σεξουαλική σας ζωή.

Καρκίνος – Χαρακτηριστικά ζωδίου – trikala365.gr

*** Δείτε Αντιδράσεις-Συμπεριφορά ζωδίων [Εδώ]

Δείτε σχετικά άρθρα της κατηγορίας “Χαρακτηριστικά ζωδίου” – Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Δείτε επίσης

Back to top button

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο