ΕπιχειρείνΤρόφιμα - Ποτά

kary-Καριώτης… Ένα ξεχωριστό κατάστημα στα Τρίκαλα

kary-Καριώτης… Ένα ξεχωριστό κατάστημα στα Τρίκαλα……Από το 1979 μια παραδοσιακή οικογενειακή βιοτεχνία επεξεργασίας και συσκευασίας ξηρών καρπών-καφέδων και αποξηραμένων φρούτων.

Η βασική επιλογή της εταιρείας είναι όλα τα προϊόντα που παράγει, καθώς και αυτά που εμπορεύεται, να τηρούν πλήρως όλες τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων, μέσω της εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ) κατά το πρότυπο ISO 22000:2005.

Ένα κατάστημα στην οδό Περσεφόνης 12, όπου η «ομάδα του» σας περιμένει για την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία καφέδων, τσαγιού,γλυκισμάτων και ξηρών καρπών, διαθέτει σε πολύ καλές τιμές κρασιά χύμα με το κιλό, λικέρ χύμα με το κιλό, ξύδια χύμα (λευκό, κόκκινο, μπαλσάμικο), ταχίνι χύμα (λευκό και σκούρο ολικής), ενώ τοποθετήθηκε ένας μύλος πιπεριού για να κόβεται το πιπέρι μπροστά στον πελάτη.

Kary-bio…Με ειδικό τμήμα βιολογικών προιόντων το Kary-bio θα σας ενθουσιάσει με την ποικιλία σε υπερτροφές, δημητριακά και άλλα προιόντα.

kary-Καριώτης... Ένα ξεχωριστό κατάστημα στα Τρίκαλα

Δείτε μια Βίντεο Παρουσίαση των προϊόντων του καταστήματος «Kary»

Περσεφόνης 12.τηλ 2431029016, www.kary.gr

kary-Καριώτης… Ένα ξεχωριστό κατάστημα στα Τρίκαλα

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button