Κατέρρευσε γέφυρα στην Καβάλα!!!

Κατέρρευσε γέφυρα στην Καβάλα!!! Εγκλωβίστηκαν ένα γερανοφόρο όχημα και ένα ΙΧ αυτοκίνητο. Η γέφυρα είχε υποστεί καθίζηση το 2016.

Πανικός το απόγευμα της Παρασκευής σε κεντρικό δρόμο της Καβάλας.

Κατέρρευσε η γέφυρα που υπάρχει μπροστά από το παλιό νοσοκομείο, στην οδό Νυρεμβέργης.

Στο τμήμα της γέφυρας που υποχώρησε, μήκους περίπου 15 μέτρων, εγκλωβίστηκαν ένα γερανοφόρο όχημα και ένα ΙΧ. Ευτυχώς οι δύο οδηγοί και ο ένας επιβάτης δεν τραυματίστηκαν.

Η κυκλοφορική συμφόρηση ήταν πολύ μεγάλη έως ότου επέμβει η Τροχαία και ρυθμίσει την εκτροπή της κυκλοφορίας σ’ ένα τμήμα του οδικού δικτύου που καθημερινά συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό αυτοκίνητων όλων των τύπων, καθώς αποτελεί βασική οδική αρτηρία της ανατολικής εισόδου και εξόδου της πόλης της Καβάλας.

Κατέρρευσε γέφυρα στην Καβάλα!!!

Καθίζηση στη γέφυρα το 2016

Να σημειωθεί ότι τον Αύγουστο του 2016 το οδόστρωμα της γέφυρας είχε παρουσιάσει καθίζηση, κοντά στο τμήμα που υποχώρησε.

Συνεργεία του δήμου είχαν αποκαταστήσει την ζημιά, ενώ τεχνικοί της Εγνατίας οδού που έλεγξαν την γέφυρα, διαβεβαίωσαν για την στατική επάρκειά της.

Πάντως, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου υπογραμμίζουν ότι το συγκεκριμένο τμήμα της γέφυρας δεν ένταξε το βάρος του γερανοφόρου οχήματος.

Κατέρρευσε γέφυρα στην Καβάλα!!!

Back to top button