Κάτι δεν κατάλαβαν στη Θεσσαλονίκη!!! – «Βούλιαξε» από κόσμο η παραλία

Λίγο η Άνοιξη, λίγο ο καλός καιρός, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να ξεχυθούν στους δρόμους και να γυμναστούν. Ή μήπως όχι;

Κάτι δεν κατάλαβαν στη Θεσσαλονίκη – Το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ η μέρα πλέον έχει μεγαλώσει, κάτοικοι της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να πάνε βόλτα.

Και όλοι πήγαν βόλτα στο ίδιο σημείο: την Παραλία.

Όπως φάνηκε και σε απευθείας μετάδοση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, Θεσσαλονικείς με καφέδες στο χέρι, άλλοι τρέχοντας και άλλοι περπατώντας, μαζεύτηκαν στην Παραλία.

Ενώ σε άλλες εποχές τα πλάνα δεν θα προκαλούσαν κανένα σχόλιο, εύλογα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν για τη νοοτροπία μερικών που επιλέγουν… όλοι να πηγαίνουν βόλτα στο ίδιο σημείο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οργή Ζέρβα για τις βόλτες στην Παραλία…

Μήνυμα πως δεν πρόκειται να συνεχιστούν αυτές οι εικόνες στην Παραλία, έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Αυτή η εικόνα δεν θα συνεχιστεί. Αύριο εφόσον δεν αλλάξει αυτή η εικόνα, προχωράμε σε μέτρα» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο είτε αποκλεισμού της παραλίας, είτε «ζωνοποίησης» της, χωρίς να διευκρινίσει πως αυτό θα υλοποιηθεί και παραπέμποντας στην αυριανή μέρα για περισσότερα.

Μάλιστα, ο δήμαρχος εκανε γνωστό ότι μίλησε χθες με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, με τον οποίο συζήτησε το θέμα και στον οποίο του «μετέφερε το άγχος» όπως χαρακτηστικά είπε, καθώς ο συνωστισμός ενδεχομένως ακυρώσει όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊόυ.

Κάτι δεν κατάλαβαν στη Θεσσαλονίκη!!! – trikala365.gr
Back to top button
Close