Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών | 23 έως 27-2-18

Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών… Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή και το Σάββατο, ευγενώς προσκληθείς…

θα μεταβεί στις Σέρρες όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Ιεράς μνήμης του θαύματος των Κολλύβων των Αγίων Θεοδώρων, πολιούχων της πόλεως.

Το Σάββατο το απόγευμα στις 6, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν της Εθνικής Τραπέζης Φαρκαδόνος την Τιμία Κάρα του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Δανιήλ του εκ Τσιοτίου καταγομένου. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανείας προς τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων ΦαρκαδόνοςΕν συνεχεία θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Την Κυριακή το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων και θα τελέσει την εις Πρεσβύτερο Χειροτονία του Διακόνου Ανθίμου Δουσικιώτη.

Το απόγευμα και ώρα 5:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Β΄ Κατανυκτικού Εσπερινούστον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Εν συνεχεία θα μεταβεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας όπου θα συμμετάσχει στις εόρτιες εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου.

Τη Δευτέρα το πρωί θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου όπου θα συμμετάσχει στις εόρτιες εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου

Την απόγευμα στις 7 θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Κρήνης.

Την Τρίτη το απόγευμα στις 6 θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος χωρίου Αγίου Βησσαρίωνος (Δούσικο).

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Το Σάββατο το απόγευμα στις 6:00, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνος.

 Ο ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 Ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Μητροπόλεώς μας την Κυριακή θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων ώρα 5:30 μ.μ.. Κατ’ αυτόν θα Χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και θα ομιλήσει ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος π. Νεκτάριος Καλύβας.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Παρασκευή το βράδυ θα τελέσει την Ακολουθία της Α΄ Στάσεως των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στην Οιχαλία.

Τη Δευτέρα το απόγευμα θα τελέσει την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων.

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Παρασκευή το βράδυ θα τελέσει την Ακολουθία της Α΄ Στάσεως των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.

Την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στο Βαλτινό.

 ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:

Ο κ. Γεώργιος Μηλίτσης την Παρασκευή το βράδυ στο Ριζαριό.

Την Κυριακή το πρωί στο Ρίζωμα.

Κίνηση Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Back to top button
Close