“Κλειστό γυμναστήριο ΤΕΦΑΑ” Συζητήσεις για την εκ νέου έναρξη του έργου!

Πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε πριν το 2004 και είναι ακόμη σε εκκρεμότητα στην κακή κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες.

“Κλειστό γυμναστήριο ΤΕΦΑΑ” Συζητήσεις για την εκ νέου έναρξη του έργου! – Με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Μιχαλάκη συναντήθηκε ο Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑΔ, Καθηγητής Παπαϊωάννου Αθανάσιος στις 17/10…

Συζητήθηκε το θέμα έναρξης των εργασιών για την υλοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή των Καρυών στο ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για  μεγάλης σπουδαιότητας έργο που θα δώσει νέα πνοή στην πόλη, μιας και εκτός των φοιτητών του ΤΕΦΑΑ θα επωφεληθούν του έργου και οι Τρικαλινοί πολίτες κάνοντας χρήση του γυμναστηρίου σε απογευματινές προπονήσεις και απογευματινά προγράμματα άσκησης για όλους.

Πριν ενάμισι περίπου χρόνο ο προηγούμενος εργολάβος κηρύχθηκε έκπτωτος και πλέον υπάρχουν ελπίδες για την εκ νέου έναρξη του έργου με νέα μελέτη που θα υποβληθεί από την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα από την τεχνική υπηρεσία της περιφέρειας η κα Καραγιάννη Έφη θα επισκεφτεί την άλλη εβδομάδα το ΤΕΦΑΑ προκειμένου να προχωρήσει σε επιτόπου έλεγχο του γυμναστηρίου για την έναρξη προσαρμογής της μελέτης του.

Κλειστό γυμναστήριο ΤΕΦΑΑ

“Κλειστό γυμναστήριο ΤΕΦΑΑ” Συζητήσεις για την εκ νέου έναρξη του έργου! – trikala365.gr +
Back to top button
Close