Κοιμήθηκε μέσα στο περίπτερο και έζησε την πιο τρομακτική νύχτα της ζωής του!

Ιδιοκτήτης περιπτέρου στην Λαμία προτίμησε να κοιμηθεί μέσα σε αυτό. Οι στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα του μείνουν αξέχαστες…

Κοιμήθηκε μέσα στο περίπτερο και έζησε την πιο τρομακτική νύχτα της ζωής του! – Ιδιαίτερης αγριότητας ληστεία, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (10/12) σε βάρος 50χρονου Λαμιώτη περιπτερά.

Ήταν περίπου 03.00 τα ξημερώματα, όταν ο 50χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου, άκουσε θόρυβο την ώρα που κοιμόταν μέσα σε αυτό.

Βγαίνοντας να δει τι συμβαίνει, δύο κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν όπου έβρισκαν.

Ο ίδιος αντιστάθηκε, αλλά ακόμη ένας τρίτος κουκουλοφόρος πετάχτηκε από τα σκοτάδια και εισέβαλε στο περίπτερο αρπάζοντας άγνωστο ποσό από την ταμειακή μηχανή και το συρτάρι.

Βιαστικά οι τρεις δράστες παράτησαν στη συνέχεια αιμόφυρτο τον 50χρονο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα επικοινώνησε αμέσως με το «100» και αστυνομικοί σταθμοί ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις με αρνητικό μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, επέστρεψε στο σπίτι του.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο περίπτερο γίνεται στόχος παραβατικών στοιχείων, για αυτό άλλωστε και ο 50χρονος επέλεγε να κοιμάται εντός, ωστόσο οι δράστες ήταν αδίστακτοι και δεν πτοήθηκαν από την παρουσία του.

Πηγή: lamiareport.gr

Κοιμήθηκε μέσα στο περίπτερο και έζησε την πιο τρομακτική νύχτα της ζωής του!
Back to top button
Close