Κοσμήματα – Αξεσουάρ L&G στα Τρίκαλα

Οι συλλογές βασίζονται σε επίκαιρα χρώματα εμπνευσμένα από τις εποχές, το στυλ, τo μοτίβο, και κινούνται σε μοντέρνες κομψές μινιμαλιστικές γραμμές.

Κοσμήματα – Αξεσουάρ L&G στα Τρίκαλα!  Εξειδίκευση σε σχεδιασμό, παραγωγή και κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων…ικανοποιώντας την γυναίκα που απαιτεί μοναδικότητα και διαφορετικότητα.

Η L&G με γνώμονα τη σύγχρονη γυναίκα κατασκευάζει δημιουργίες με υλικά που προστάζει η μόδα συνδυάζοντας τον ιδιαίτερο σχεδιασμό με την προσιτή τιμή και την απαράμιλλη ποιότητα.

Χειροποίητα Βραχιόλια

Τα υπέροχα βραχιόλια μας είναι χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα με φαντασία και αγάπη, σε χρώματα και σχέδια που ακολουθούν πάντα τις πιο νέες τάσεις της μόδας!

Χειροποίητα Δαχτυλίδια

Τα υψηλής αισθητικής δαχτυλίδια μας είναι χειροποίητα κοσμήματα τα οποία σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από σύρμα, μέταλλο και δέρμα.

Χειροποίητα Κολιέ

Ιδιαίτερα χειροποίητα κοσμήματα κολιέ, φτιαγμένα με πολύ αγάπη και μεράκι με βάση χάντρες, πέρλες, δέρμα, κορδόνι, σχοινί.

Χειροποίητα Σκουλαρίκια

Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε την ανάγκη σας για μοναδικότητα σχεδιάζουμε σκουλαρίκια χειροποίητα με πέρλες, καουτσούκ μέταλλο και δέρμα.

  • Ασκληπιού 4  Τρίκαλα   |  Τηλ:2431 5 50935 |

 ΛΟΓΩ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Κοσμήματα – Αξεσουάρ L&G στα Τρίκαλα
Back to top button
Close