trikala365.gr - trikala365.gr - trikala365.gr
t r i k a l a 3 6 5 . g r

Κριός – Χαρακτηριστικά ζωδίου

Ότι θέλετε να ξέρετε για το ζώδιο.  Μια ολοκληρωμένη εικόνα του ζωδίου.

Κριός – Χαρακτηριστικά ζωδίου: Δυνατά σημεία του Κριού: Ανεξάρτητοι – Γενναίοι – Αισιόδοξοι – Ενθουσιώδεις – Θαρραλέοι Αδυναμίες του Κριού: Κυκλοθυμικοί – Ευέξαπτοι – Περίπλοκοι – Ανυπόμονοι

Ο Κριός και οι Φίλοι

Πρόκειται για έναν καλό φίλο, που πάντα ενδιαφέρεται για το συμφέρον των άλλων με φροντίδα και γενναιοδωρία και θα τους προστατεύσει αν χρειαστεί και θα τους ενθαρρύνει με την αισιοδοξία του.

Αν κάποιος τολμήσει να τον προκαλέσει, η αντίδραση του μπορεί να είναι αρκετά παιδαριώδης, θα αντεπιτεθεί άμεσα, λόγω της εριστικής φύσης του.

Είναι γνωστό ότι έχει έντονα ξεσπάσματα και γι’ αυτό αποφύγετε να βάζετε εμπόδια στο δρόμο του.

Κριός – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Ο Κριός και η Εργασία

Ο Κριός είναι άνθρωπος της δράσης. Αν του έρθει μια επιχειρηματική ιδέα, θα ξεκινήσει αμέσως την υλοποίησή της.

Είναι έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία και να ακολουθήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Ωστόσο, αν η επιτυχία δεν είναι άμεση, χάνει το ενδιαφέρον του κι εγκαταλείπει εύκολα. Άλλωστε, είναι γνωστή η τάση του να μην ολοκληρώνει τις εργασίες του.

Αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχει υπομονή και βαριέται εύκολα. Αν κάτι σταματήσει να τον ενθουσιάζει, το εγκαταλείπει και ψάχνει για κάτι άλλο, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

Κριός – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Η Ιδιοσυγκρασία ενός Κριού

Το κλειδί για έναν Κριό είναι η ανεξαρτησία. Δεν του αρέσει να βρίσκεται υπό την επίβλεψη άλλων. Μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, αν κάποιος προσπαθήσει να του δώσει εντολές που δεν του αρέσουν. Ακόμα, μπορεί εύκολα να παρεξηγήσει τα σχόλια που γίνονται γι’ αυτόν.

Παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά, γίνεται εγωκεντρικός και δεν δίνει σημασία στα συναισθήματα των άλλων. Συχνά είναι κακομαθημένος και γίνεται εύκολα αντιπαθής στους άλλους.

Όταν αποφασίσει να ακολουθήσει τα σχέδιά του, θα ξεγλιστρήσει από άλλες υποχρεώσεις με ένα ψέμα, αν κρίνει ότι πρέπει να το κάνει.

Ωστόσο, δεν είναι πολύ καλός ψεύτης και τις περισσότερες φορές οι άλλοι τον καταλαβαίνουν.

Κριός – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Ο Κριός κατά βάθος

Κάτω από αυτή την ισχυρή και ανεξάρτητη επιφάνεια, κρύβεται έντονη ανασφάλεια. Αυτό οφείλεται στο άγχος της επιτυχίας.

Ο Κριός πιέζει τόσο πολύ τον εαυτό του να πετύχει, που ακόμη κι αν αμφιβάλει για τις ικανότητές του, η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός του τον κάνουν να προσπαρνά τις φοβίες του και να κρύβει κάθε ίχνος ανασφάλειας, χωρίς να επιτρέψει σε κανέναν να το αντιληφθεί.

Ο Κριός με λίγα λόγια

Ο Κριός κατέχει την πρώτη θέση στο ζωδιακό κύκλο κι αντιπροσωπεύει την ατομικότητα. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο, προβάλλουν έντονα την προσωπικότητά τους στους άλλους κι έχουν την ικανότητα να ηγούνται.

Η επιθυμία του Κριού είναι να δημιουργεί στους άλλους την εντύπωση ότι είναι ένα άτομο συναρπαστικό και γεμάτο ζωή. Θέλει η ζωή του να είναι περιπετειώδης, επιδιώκει να είναι στο κέντρο της προσοχής και συνήθως τα καταφέρνει, αφού είναι γεννημένος ηγέτης, με έντονη αυτοπεποίθηση.

Ενθουσιάζεται με κάθε νέο στόχο που βάζει κι απολαμβάνει περισσότερο τη συγκίνηση του κυνηγιού από την κατάκτηση του στόχου.

Επίσης, είναι ιδιαίτερα παρορμητικός και συνήθως δε σκέφτεται αρκετά πριν κάνει κάτι ή πριν μιλήσει. Λέει ο,τι του έρχεται στο μυαλό και συνήθως στο τέλος το μετανιώνει!

Κριός – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Ο Κριός και οι Σχέσεις

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Κριό;

Η γυναίκα Κριός είναι γεννημένη για μεγάλες συγκινήσεις. Είναι θερμόαιμη και δυνατή και θα πρέπει να είστε σίγουρος ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε!

Θα την κερδίσετε μόνο αν μπορείτε να της προφέρετε ταυτόχρονα και την ελευθερία που έχει ανάγκη, αφού είναι μια γυναίκα ανεξάρτητη, που μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, χωρίς συναισθηματικές εξαρτήσεις και ανάγκες.

Η καλύτερη περίοδος της σχέσης γι’ αυτή, είναι η αρχή, όταν υπάρχει η φλόγα και προσπαθεί να σας κατακτήσει. Αναζητάει την αγάπη και το πάθος, αλλά δε θα γίνει σκλάβα κανενός, δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί σε ένα καταπιεστικό άντρα.

Σε μία μακροχρόνια σχέση θα είναι ευτυχισμένη μόνο αν θα έχει το περιθώριο να μοιράζεται τα πάντα με το σύντροφό της, που πρέπει να είναι και παθιασμένος εραστής, αλλά και καλός φίλος. Για να είναι πιστή απαιτεί και από το σύντροφό της το ίδιο.

Γίνεται ζηλιάρα όταν δεν έχει την αμέριστη προσοχή του συντρόφου της, τα θέλει όλα ή τίποτα και στη σκέψη του θα πρέπει να υπάρχει μόνο εκείνη.

Όταν αποφασίσει να μείνει στο πλάι κάποιου, θα τον εμψυχώνει πάντα και θα τον στηρίζει όταν θα είναι απογοητευμένος.

Για να έχετε ευτυχισμένη πορεία μαζί, θα πρέπει να την εκτιμάτε, να την αγαπάτε και να της το δείχνετε.

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Κριό;

Αν σκέφτεστε να κάνετε σχέση με έναν Κριό, να είστε έτοιμες για έντονες καταστάσεις και καινούργιες εμπειρίες, αφού ψοφάει για περιπέτεια.

Όμως, αυτό που πρέπει να περιμένετε τις περισσότερες φορές, είναι μόνο μία συναρπαστική αλλά σύντομη σχέση.

Είναι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πράγματα κι αυτό ισχύει και στον τομέα των σχέσεων. Η μόνη περίπτωση να μείνει λίγο παραπάνω, είναι αν είστε ο τύπος της γυναίκας που θέλει τον άντρα αρχηγό.

Επίσης, του αρέσει η πρόκληση, έτσι, αν είστε η δύσκολη γυναίκα που θα τον προκαλέσει, ίσως να μείνει ακόμα περισσότερο.

Μην ξεχνάτε πως το κυνήγι τον συγκινεί περισσότερο από το ίδιο το θήραμα. Μη φτάσετε, όμως, στο αντίθετο άκρο και αγνοήσετε εντελώς την παρουσία του.

Πρέπει να διακρίνει πρώτα το ελάχιστο ενδιαφέρον από την πλευρά σας πριν στρέψει την προσοχή του πάνω σας.

Προβάλετε την εικόνα μιας αθώας, αλλά και δύσκολης γυναίκας και θα τον τυλίξετε σε μια κόλλα χαρτί.

Όμως, μην προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε ποτέ τον Κριό, αφού το ενδιαφέρον του θα μετατραπεί σε θυμό και θα φύγει στο λεπτό, χωρίς να ρίξει ούτε μια ματιά πίσω του.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Κριό

Το κλειδί για να κατακτήσετε έναν Κριό είναι ο θαυμασμός. Κατά βάθος, ζητά απεγνωσμένα την αποδοχή από το περιβάλλον του.

Δείξτε του ότι τον βρίσκετε ενδιαφέροντα, λατρεύει τις φιλοφρονήσεις περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.

Μην περιοριστείτε στο να κολακέψετε την εξωτερική του εμφάνιση, τον ενδιαφέρει πολύ και το πνεύμα, γι’ αυτό προκαλέστε μία έντονη συζήτηση ή μια φιλική αντιπαράθεση μαζί του.

Θα εκτιμήσει τη συγκίνηση που θα του προσφέρει μια καλή και ευφυής συνομιλία. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε με όλα όσα λέει, γιατί βαρεθεί γρήγορα, οπότε μην κρατάτε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας.

Ωστόσο, ζητήστε τη συμβουλή του, αυτό θα του δείξει ότι τον εκτιμάτε και υπολογίζετε τη γνώμη του. Το σημαντικό είναι να θυμάστε πως πίσω από την ανεξαρτησία που δείχνει, ο Κριός έχει ανάγκη από οπαδούς.

Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε πάντως, είναι το να προσπαθήσετε να τον ελέγξετε ή να τον πιέσετε!

Δεν θα δεχτεί σε καμιά περίπτωση να πάρει εντολές. Αντίθετα, αν πάτε με τα νερά του, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε φοβερά μαζί!

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Κριού

Η πιο ερωτογενής ζώνη του Κριού είναι το κεφάλι. Αν του χαϊδέψετε τα μαλλιά ή τρίψετε το κεφάλι του, θα τον χαλαρώσετε και θα εντείνετε τις αισθήσεις του.

Δαγκώστε του ελαφρά το αυτί, ιδιαίτερα οι άνδρες δεν μπορούν να αντισταθούν σ’ αυτό. Οι ορμές του θα γίνουν ανεξέλεγκτες και σύντομα θα σας οδηγήσει στο κρεβάτι!

Το Σεξ με έναν Κριό

Ο Κριός θέλει να είναι ο κυρίαρχος και να έχει το πάνω χέρι. Η ευθύτητα, η επιθετικότητα και η αγάπη για την περιπέτεια που τον χαρακτηρίζει, αντικατοπτρίζεται και στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει το σεξ.

Αυτό που πρέπει να περιμένετε από αυτόν, είναι το γρήγορο, άγριο και ίσως λίγο πρωτόγονο σεξ.

Κριός – Χαρακτηριστικά ζωδίου – trikala365.gr

*** Δείτε Αντιδράσεις-Συμπεριφορά ζωδίων [Εδώ]

Δείτε σχετικά άρθρα της κατηγορίας “Χαρακτηριστικά ζωδίου” – Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Δείτε επίσης

trikala365.gr
Back to top button