Κοινωνία - Γεγονότα

Ληστεία με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ!!!

Ληστεία με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ!!! Δυο ληστές εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στις Λιβανάτες  την ώρα που είχαν κλείσει οι πόρτες για τους πελατες, στις 8 χτες το βράδυ,  και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα.

Οι Λιβανάτες είναι  μια πολη των 3.000 κατοικων 68 χλμ.απο τη Λαμία

Ο ένας δράστης κρατούσε πιστόλι και φορούσε κουκούλα καλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του ενώ ο άλλος ήταν τελείως ακάλυπτος.

Ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και πήγαν στο γραφείο της διευθύντριας, όπου πυροβόλησαν στον αέρα και ζήτησαν τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί από τις πωλήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου.

Αφού τα πήραν, διέταξαν τις υπαλλήλους στα ταμεία να ανοίξουν τα συρτάρια, πήραν όσα χρήματα βρήκαν εκεί και μετά απαίτησαν να τους δώσουν και όσα είχαν οι υπάλληλοι  στις τσάντες τους.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε ένα λευκό αυτοκίνητο και διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Παρά τα μπλόκα που στήθηκαν αμέσως στην ευρύτερη περιοχή στη διάρκεια της νύχτας  αλλά και σήμερα, οι αστυνομικές δυνάμεις δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

Ληστεία με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ!!!

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button