Με μεγάλη επιτυχία η αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Με μεγάλη επιτυχία η αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών… Και αυτή τη φορά ήταν πολλοί οι τρικαλινοί που πρόσφεραν εκτός από το αίμα τους και την… αγάπη.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών διοργανώνει δύο φορές τό χρόνο σέ συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων αιμοδοσία.

Για μια ακόμη φορά κλήρος και λαός έδειξαν την συμπόνια για τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας και βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων όπου το πρωί της Τρίτης 22 Μαΐου 2018 έγινε η πρώτη για φέτος καθιερωμένη αιμοδοσία με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Και αυτή τη φορά ήταν πολλοί οι τρικαλινοί που πρόσφεραν εκτός από το αίμα τους και την… αγάπη.

Το καλύτερο παράδειγμα έδωσε ο ίδιος ο Ποιμενάρχης μας. Ο Σεβασμιώτατος κατά την πρώτη ημέρα ήταν από αυτούς που φρόντισαν να προσφέρει το αίμα τους, αφού ο ίδιος δεν αρκείται μόνο στα λόγια αλλά και είναι ο Ιεράρχης των πράξεων.

Η Τράπεζα Αιμοδοσίας είναι μία ακόμη σημαντική ποιμαντική προσπάθεια της Τοπικής μας Εκκλησίας, η οποία αποβλέπει στην συμπαράσταση των ασθενών αδελφών μας σε ώρες και στιγμές δύσκολες. Θέλει εκείνες τις στιγμές του πόνου και της αγωνίας των αδελφών μας διαθέτοντες από την Τράπεζα αίματος κάποιες φιάλες να βοηθήσει και να συνεργήσει στο λυτρωτικό ξεπέρασμα. Να προσφέρει το αίμα που εκείνη τη στιγμή ζητάει το Νοσοκομείο, ώστε να προχωρήσει η θεραπευτική διαδικασία και να σωθεί ο ασθενής.

Να τονίσουμε ότι, όσοι δεν μπόρεσαν να προσέλθουν στις 22 και 23 Μαΐου, μπορούν να προσέλθουν στο Νοσοκομείο  Τρικάλων (Τμήμα αιμοδοσίας) και να δώσουν αίμα, όποτε θέλουν τονίζοντας ότι είναι για την Τράπεζα αίματος της Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, ώστε να γίνει η χρέωση σωστά.

Με μεγάλη επιτυχία η αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Back to top button
Close