Μαγικό το «Opera Gala Δημήτρης Καβράκος» στα Τρίκαλα | ΒΙΝΤΕΟ

Το βράδυ της Τετάρτης 26 Αυγούστου 2020 στο πανέμορφο υπαίθριο ανοικτό θέατρο του Δήμου Τρικκαίων στο Φρούριο των Τρικάλων, το «Opera Gala Δημήτρης Καβράκος» του Δήμου Τρικκαίων και του Μουσείου Τσιτσάνη εντυπωσίασε κάθε θεατή.

Μαγικό το «Opera Gala Δημήτρης Καβράκος» στα Τρίκαλα – Μότσαρτ, Πουτσίνι, Βέρντι, αλλά και οπερέτα και «Φάντασμα της Οπερας».

Η τρικαλινή σοπράνο Ματίνα Τσαρουχά, η σοπράνο Αννυ Φασέα και ο βαρύτονος Αντώνης Κορδοπάτης, νέα παιδιά με εξαιρετικές ήδη σπουδές, με τη συνοδεία του εξαίρετου πιανίστα Μανώλη Παπασηφάκη, δημιούργησαν μια άκρως αισθαντική και εντόνως μουσική ατμόσφαιρα.

Με όλα τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και είσοδο με ειδικές προσκλήσεις (σε θέατρο με μειωμένο αριθμό θέσεων), ο κορονοϊός δεν εμπόδισε τους εκατοντάδες φίλους και φίλες της όπερας και του λυρικού τραγουδιού να ακούσουν και να χαρούν την πρόοδο των εκπαιδευομένων από τον Δημήτρη Καβράκο.

Ο τρικαλινός ερμηνευτής με την τεράστια καριέρα καθοδήγησε και δίδαξε τους τρεις ερμηνευτές, μεταλαμπαδεύοντας και στη γενέτειρά του, εμπειρία, γνώση και αξίες που απέκτησε από την τεράστια και πολυετή διεθνή του καριέρα.

Μαγικό το «Opera Gala Δημήτρης Καβράκος» στα Τρίκαλα – trikala365 +
Back to top button