Με drone προσπάθησαν να περάσουν κινητό τηλέφωνο στις φυλακές Τρικάλων

Άγνωστοι σήκωσαν το drone πάνω από τις φυλακές Τρικάλων, επιχειρώντας να περάσουν αντικείμενα, όπως κινητό τηλέφωνο και ρολόι…

Με drone προσπάθησαν να περάσουν κινητό τηλέφωνο στις φυλακές Τρικάλων! Να περάσουν με drone κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι και άλλα αντικείμενα επιχείρησαν μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι στις φυλακές των Τρικάλων, ωστόσο τα σχέδιά τους χάλασαν.

Άγνωστοι σήκωσαν το drone πάνω από τις φυλακές Τρικάλων, χωρίς φώτα, για να μην γίνουν αντιληπτοί. Φαίνεται όμως πως οι φρουροί άκουσαν το θόρυβο που κάνουν οι έλικες κι έτσι κινητοποιήθηκαν αμέσως.

Σήμανε συναγερμός και στήθηκε επιχείρηση από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν, ενώ τα αντικείμενα κατασχέθηκαν.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά και για να διαπιστωθεί σε ποιους έγκλειστους θα κατέληγαν τα αντικείμενα που προσπάθησαν να περάσουν μέσα οι άγνωστοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη «επίσκεψη» drone στις εν λόγω φυλακές. Η πρώτη έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής, ωστόσο λόγω της άμεσης κινητοποίησης απετράπη και αυτή.

Με drone προσπάθησαν να περάσουν κινητό τηλέφωνο στις φυλακές Τρικάλων

Back to top button
Close