Με κλαρίνα η κηδεία του Σταύρου Καψάλη! | ΒΙΝΤΕΟ

Στον τόπο που γεννήθηκε το 1945 στη Ζίτσα ,αναπαύεται  πλέον ο θρύλος του κλαρίνου, Σταύρος Καψάλης.

Με κλαρίνα η κηδεία του Σταύρου Καψάλη! Η  οικογένειά του, συγγενείς ,φίλοι και όλοι όσοι τον γνώριζαν μέσα από το  μουσικό του έργο ήταν σήμερα το μεσημέρι όλοι εκεί, στη Ζίτσα.

“Βούλιαξε” από κόσμο η γενέτειρά του ,ήταν όλοι τους εκεί για να πει ο καθένας ξεχωριστά  το “καλό ταξίδι” στον Σταύρο Καψάλη   και να συλλυπηθούν την οικογένειά του .

Ο Σταύρος Καψάλης που έφυγε από τη ζωή χθες ,βυθίζοντας στο πένθος  ολόκληρη την Ήπειρο  καταγόταν από τη μουσική οικογένεια του Πολυχρόνη Καψάλη και ήταν πατέρας του τραγουδιστή Γιάννη Καψάλη .

Μόλις στα 12 του χρόνια  ξεκίνησε να παίζει κλαρίνο ,με το ρεπερτόριό του να περιλαμβάνει εκτός από Ηπειρώτικα,Ρουμελιώτικα και  Μωραΐτικα .

Αφήνει πίσω του εκατοντάδες τραγούδια με ηπειρώτες μουσικούς και τραγουδιστές ,έναν ανεκτίμητης αξίας θησαυρό που θα τον κρατά για πάντα ζωντανό…

Ήταν “παρών” σε όλες τις εκδηλώσεις της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας  αλλά και σε πολλά κράτη του εξωτερικού .Ο Σταύρος Καψάλης ήταν γνωστός και αγαπητός στα πέρατα της γης, όπου υπήρχε ξενιτεμένος Ηπειρώτης και Έλληνας…

Η κηδεία του μεγάλου Ηπειρώτη κλαρινίστα  έγινε, σε κλίμα  βαθιάς συγκίνησης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ζίτσας  , όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου  και πολλοί συνάδελφοί του .

Ο Σταύρος Καψάλης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία υπό τον ήχο του κλαρίνου  και με τον γιο του Γιάννη να αποχαιρετά τον λατρεμένο του πατέρα με  ένα τραγούδι λυγίζοντας  ακόμη και τους πιο δυνατούς ..

Με κλαρίνα η κηδεία του Σταύρου Καψάλη!

Τρικαλινά Νέα
Τα νέα της ημέρας
Βρες Εύκολα
Back to top button
Close