Με μεγάλη επιτυχία ο 5ος Μετεωρίτικος αγώνας δρόμου | ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλη επιτυχία ο 5ος Μετεωρίτικος αγώνας δρόμου… Με σύμμαχο τον καλό καιρό και πολλές συμμετοχές που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών πραγματοποιήθηκε ο 5ος Μετεωρίτικος Δρόμος «Meteora Trail Run 2018» στην Καλαμπάκα.

Το πρωί της Κυριακής η πόλη κατακλύστηκε κυριολεκτικά από αθλητές όλων των ηλικιών που ανταποκρίθηκαν και στο φετινό κάλεσμα του ΣΚΑ Μετεώρων που διοργάνωσε τον 5ο αγώνα με την συνεργασία και στήριξη του Δήμου Μετεώρων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο Μετεωρίτικος ξεκίνησε από την πλατεία Κ Ρήγα Φεραίου με εκατοντάδες συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και καταξιωμένων αθλητών της χώρας μας.

Η εκκίνηση δόθηκε με τον αγώνα των 23 χιλιομέτρων και στη συνεχεία ο αγώνας των μικρών παιδιών δημοτικού και γυμνασίου ολοκληρώθηκε με τον αγώνα των έξι χλμ.

Οι συμμετοχές και φέτος όπως προαναφέραμε ικανοποίησαν τους διοργανωτές καταδεικνύοντας ότι ο συγκεκριμένος αγώνας στην περιοχή της Καλαμπάκας και των Μετεώρων γίνεται πλέον θεσμός και ένας από τους καλύτερους σε πανελλαδικό επίπεδο.

Όσον αφορά τον αγώνα έδωσε τη δυνατότητα στους αθλητές να τρέξουν επάνω στους βράχους και φυσικά σε μια διαδρομή μοναδική μέσα στο σύμπλεγμα της Λίθινης πολιτείας των Μετεώρων.

Τον φετινό Μετεωρίτικο δρόμο τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Μετεώρων και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

Δείτε περισσότερες φώτο εδώ : stagonnews.gr

Με μεγάλη επιτυχία ο 5ος Μετεωρίτικος αγώνας δρόμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close