Με ποιον τρόπο καταστρέφει τις σχέσεις του κάθε ζώδιο

Ίσως θεωρείς ότι έκανες τα πάντα για τη σχέση σου και ότι έδωσες όλη την αγάπη σου και τον καλύτερο εαυτό σου…

Με ποιον τρόπο καταστρέφει τις σχέσεις του κάθε ζώδιο – Διάβασε παρακάτω το ζώδιο δες τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου όταν είσαι σε σχέση, που πολλές φορές την οδηγούν στη λήξη της…

Κριός : Οι τσακωμοί

Είναι γεγονός Κριέ, ότι ανά πάσα στιγμή είσαι έτοιμος να εκραγείς! Είσαι ικανός να κάνεις τρικούβερτο πολύωρο και έντονο καυγά, μόνο και μόνο επειδή το ταίρι σου μπορεί να σε έστησε λίγα λεπτά ή απλά έχει σε κάτι διαφορετική γνώμη από σένα.

Όλες σου οι σχέσεις, χαρακτηρίζονται από εντάσεις και τσακωμούς, γεγονός που εσένα δεν σε ενοχλεί, αφού θεωρείς έναν καυγά «αλατοπίπερο» σε μία σχέση, αλλά ο σύντροφος σου μπορεί να μην έχει την ίδια γνώμη.

Οι τσακωμοί κουράζουν, εξασθενούν και πονάνε ανεπανόρθωτα κάποιους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση του χωρισμού…

Ταύρος: Η ρουτίνα

Η ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια στην ερωτική σου ζωή, Ταύρε, σε κάνει ορισμένες φορές να βολεύεσαι και να βαλτώνεσαι σε μία σχέση.

Σ’ αρέσει η συνήθεια αλλά όταν καταντάει ρουτίνα, όταν δεν υπάρχουν καινούργια πράγματα να σας συναρπάζουν ως ζευγάρι , όταν αρχίζεις να παρατάς τον εαυτό σου έχοντας δέσει τον γάιδαρο σου ή όταν δεν μπορείς να δεχτείς ότι μία σχέση έχει έρθει σε τέλμα και παραμένεις σε αυτή, τότε αργά ή γρήγορα ο σύντροφος θα πάρει την απόφαση του χωρισμού, στρέφοντας το βλέμμα του αλλού για κάτι νέο και διαφορετικό…

Δίδυμος: Τα ξενοκοιτάγματα

Ακόμα κι αν ανήκεις στους πιστούς Διδύμους, δεν υπάρχει περίπτωση να μην φλερτάρεις ή έστω να μην λοξοκοιτάς.

Όσο έξυπνα κι αν κρύβεσαι, αργά ή γρήγορα θα γίνεις αντιληπτός από το ταίρι σου και αυτό γκρεμίζει κάθε τοίχος εμπιστοσύνης ανάμεσα σας.

Ακόμα κι αν ο άλλος είναι αρκετά ανεκτικός ή έχει δεχτεί τον… ζωηρό σου χαρακτήρα, κάποια στιγμή μπορεί να κουραστεί από την αβεβαιότητα που του δημιουργείς και να τερματίσει τη σχέση, ψάχνοντας κάποιον πιο σταθερό και έμπιστο.

Καρκίνος: Η Γκρίνια

Μπορεί να ακούγεται απλό το ελάττωμα αυτό Καρκίνε, όμως όταν μιλάμε για σένα η γκρίνια ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια.

Στην αρχή της σχέσης, η συνήθεια σου αυτή, ίσως φανεί αξιολάτρευτη. Με τον καιρό όμως, ο άλλος δεν θα αντέξει τα επαναλαμβανόμενα «μουτράκια» σου, ούτε την μουρμούρα σου και θα κουραστεί από την προσπάθεια του να προσπαθεί κάθε φορά να διαβάσει το μυαλό σου, να μαντέψει τη διάθεση σου και να καταλάβει την απαιτητική καρδιά σου, με αποτέλεσμα να λήξει τη σχέση και εσύ να μείνεις μόνος και να αναρωτιέσαι που έκανες το λάθος…

Λέων: Ο εγωισμός

Λέοντα, έχεις σίγουρα ακούσει έστω και μια φορά τη φράση «Σε αυτή τη σχέση δεν υπάρχεις μόνο εσύ» ή κάτι παρεμφερές.

Έχεις την τάση να πιστεύεις ότι ο άλλος είναι πολύ τυχερός που τον αγαπάς, να δραματοποιείς κάποιες καταστάσεις αλλά μόνο για τον εαυτό σου και στα καυγαδάκια σας να παίζεις παιχνίδια εγωισμού, μόνο και μόνο για να αναγκάσεις τον άλλον να σε παρακαλέσει.

Η συμπεριφορά αυτή αργά ή γρήγορα θα κουράσει το σύντροφο σου, με αποτέλεσμα να λήξει την σχέση σας και εσύ να περάσεις όντως αυτή τη φορά αληθινό δράμα…

Παρθένος: Η κριτική

Η τελειομανία σου σε φέρνει πολλές φορές στο σημείο να κρίνεις και ίσως και να κατακρίνεις τα πάντα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ιδιαίτερα στον έρωτα Παρθένε.

Η τάση σου να εστιάζεις στα αρνητικά σημεία της σχέσης σου, θεωρώντας τα θετικά της δεδομένα, δείχνει στο ταίρι σου ότι με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένος.

Δεν εκφράζεις εύκολα τον θαυμασμό σου αλλά αντιθέτως αναλύεις υπερβολικά αυτά που σε «χαλάνε», με αποτέλεσμα ο σύντροφος σου να νιώθει ανεπαρκής και ίσως μπει στη διαδικασία να εκτιμήσουν αλλού τα… «καλά» του, τερματίζοντας κάποια στιγμή τη σχέση.

Ζυγός: Η υποχωρητικότητα

Θες αρμονία και απόλυτη ηρεμία στη σχέση σου Ζυγέ, με αποτέλεσμα αρκετές φορές-αν όχι συνεχώς- να συμβιβάζεσαι με προβλήματα και να υποχωρείς ακόμα και στα μεγαλύτερα ελαττώματα του συντρόφου σου.

Η συμπεριφορά σου αυτή, εκτός από την ισορροπία που επιθυμείς να πετύχεις, πολύ πιθανόν να φέρει κι άλλο αποτέλεσμα.

Πρώτον το να μην παίρνεις εσύ καμία σημαντική απόφαση ή πρωτοβουλία και να πηγαίνεις συνεχώς με τα νερά του συντρόφου, ακόμα κι αν είναι λάθος, ενισχύεις τα αρνητικά του σημεία και παράλληλα σε καθιστά άβουλο και αδύναμο στα μάτια του, χάνοντας το ενδιαφέρον του για σένα, με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα η σχέση θα τερματιστεί.

Σκορπιός: Η ζήλια – Με ποιον τρόπο καταστρέφει τις σχέσεις του κάθε ζώδιο

Σκορπιέ, όσο περισσότερο αγαπάς , τόσο περισσότερο ζηλεύεις. Η ζήλια πρέπει να υπάρχει σε μία σχέση αλλά εντός λογικών και… κολακευτικών πλαισίων. Όμως εσύ ορισμένες φορές ξεπερνάς τα όρια.

Η υπερβολική κτητικότητα σου και η ανάγκη σου να «εξουσιάζεις» εν μέρει το ταίρι σου, σε καθιστά απόλυτο, καταπιεστικό, κακότροπο και καχύποπτο.

Ο σύντροφος «πνίγεται», φοβάται συνεχώς τις αντιδράσεις σου και ακόμα κι αν απολαμβάνει την δυνατή αγάπη που ξέρεις να του προσφέρεις, θεωρεί ότι δεν είναι άξιος να σε κάνει ευτυχισμένο ποτέ, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να λήξει την σχέση σας.

Τοξότης: Η ανωριμότητα

Είναι σπουδαίο να περνάς όμορφα σε μία σχέση αλλά η καλοπέραση δεν είναι τα θεμέλια που χρειάζεται ένας δεσμός για να στεριώσει, Τοξότη.

Δεδομένου ότι είσαι άνθρωπος που αισιοδοξεί και απεχθάνεται τους προβληματισμούς, όταν η σχέση σου έχει κάποια σοβαρά θέματα προς επίλυση, εσύ διαλέγεις πολλές φορές την προσωρινή φυγή με αποτέλεσμα να φαίνεσαι ανώριμος και επιπόλαιος, ρίχνοντας άθελα σου όλο το βάρος στις πλάτες του συντρόφου.

Αν δεν προσπαθήσουν και οι δύο πλευρές να φερθούν ώριμα και υπεύθυνα απέναντι στις δυσκολίες, τότε η σχέση είναι καταδικασμένη να λάβει τέλος κάποτε…

Αιγόκερως: Οι υψηλές απαιτήσεις

Είναι γεγονός ότι πάντα ζητάς κάτι περισσότερο από αυτό που έχεις και στις σχέσεις σου συχνά γίνεσαι ο αυστηρός δάσκαλος (η μαμά ή ο μπαμπάς, ανάλογα με το φύλλο σου) που προσπαθείς να βάλεις τους όρους και τους κανόνες σου!

Ξεχνάς ότι ο έρωτας δεν μπαίνει πάντα σε καλούπια και οι απαιτήσεις σου μπορεί πραγματικά να πιέσουν έντονα το σύντροφό σου!  Στις περισσότερες σχέσεις σου ζητάς την πλήρη και ουσιαστική εξασφάλιση από το ξεκίνημα της σχέσης.

Επιμένεις ο σύντροφός σου να έχει την καλή δουλειά, τα καλά λεφτά, το τέλειο κοινωνικό στάτους, να ντύνεται έτσι όπως πρέπει … και όλο αυτό το “πρέπει” να είναι πάντα σύμφωνο με τις δικές σου προδιαγραφές!

Αυτός είναι και ο πιο συνηθισμένος λόγος που η σχέση σου μπορεί να καταλήξει στο χωρισμό!

Υδροχόος: Οι τάσεις φυγής

Ενώ είσαι σταθερός και ευχάριστος σύντροφος Υδροχόε, ξέροντας να επικοινωνείς και να καταλαβαίνεις τον άλλον, έχεις την τάση να μην βάζεις προτεραιότητα την προσωπική σου ζωή αλλά τον έξω κόσμο.

Ο σύντροφος πολλές φορές θα νιώσει ότι έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αφού θα ασχολείσαι συχνά με τα κοινά ή την κοινωνική σου ζωή.

Επιπλέον, ακόμα κι αν εκφράσει αυτά τα παράπονα, εσύ πνίγεσαι, νιώθεις ότι χάνεις την ελευθερία σου και απομακρύνεσαι ακόμα πιο πολύ.

Αν δεν ακούσεις το «καμπανάκι κινδύνου» σύντομα και δεν δραστηριοποιηθείς για να έρθετε πιο κοντά, ίσως εκείνος επιλέξει τελικά τη φυγή μια για πάντα…

Ιχθύς : Τα ψέματα

Ερωτεύεσαι πολύ και είσαι ο πιο ρομαντικός του ζωδιακού Ιχθύ, αλλά αυτό δυστυχώς δεν εξασφαλίζει την αξιοπιστία σου…

Ο υπερβολικός ρομαντισμός σου και η ευαισθησία σου σε καθιστά κάποιες φορές ανασφαλή και λες εύκολα μεγάλα λόγια, τα όποια όμως δεν είναι όλα αληθινά, ακόμα κι αν εσύ ο ίδιος θεωρείς στιγμιαία ότι είναι.

Δυστυχώς όμως είναι νόμος, ότι το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και δεν είναι δυνατόν μία σχέση να στηριχτεί σε ένα παραμύθιασμα και όταν η αλήθεια φανερώνεται, είτε στο σύντροφο, είτε σε σένα που έχεις ωραιοποιήσει μία κατάσταση, το τέλος είναι αναπόφευκτο.

Δείτε: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων  και Χαρακτηριστικά ζωδίων

Με ποιον τρόπο καταστρέφει τις σχέσεις του κάθε ζώδιο – trikala365.gr

Δείτε σχετικά άρθρα της κατηγορίας “ΖΩΔΙΑ” η περιηγηθείτε στη σελίδα του Trikala365.gr/magazine

Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button