Με ποιο τρόπο δείχνουν τα ζώδια ότι έχουν μετανιώσει

«Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε όλοι σε τούτη τη ζωή», όπως πολύ σωστά έλεγε ένα παλιό τραγούδι.

Με ποιο τρόπο δείχνουν τα ζώδια ότι έχουν μετανιώσει – …Το κάθε ζώδιο θα το κάνει με το δικό του τρόπο…

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός είναι δύσκολο να αποδεχτεί και να παραδεχτεί ότι έσφαλλε κάπου. Από τι στιγμή όμως που θα το αντιληφθεί, θα πάει άμεσα και βιαστικά να απολογηθεί για το λάθος του, προκειμένου να μην έχει εκκρεμότητες και να προχωρήσει παρακάτω.

Γενικά, τα απωθημένα και οι ενοχές δεν είναι καθόλου του γούστου του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι επίσης δύσκολο να παραδεχτεί τα λάθη του και να ζητήσει συγχώρεση από κάποιον. Όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί δεν μπορεί να… αλλαξοπιστήσει, τουλάχιστον όχι εύκολα.

Αν ξεκολλήσει λίγο από τη διανοητική του δυσκαμψία, θα πάει να ζητήσει συγνώμη μεν, αλλά μέσα του μπορεί ακόμα να βράζει.

ΔΙΔΥΜΟI

Πάνω απ’ όλα η άνεση. Αν αντιληφθούν ότι έσφαλαν ή ξέφυγαν παραπάνω από το επιτρεπτό, θα το ρίξουν στη χαριτωμενιά: «Μωρέ, συγγνώμη αν σε στενοχώρησα, δεν το ήθελα αλλά έτσι είμαι εγώ, μην με παρεξηγείς, δεν το εννοούσα, μίλαγε ο άλλος μου εαυτός»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ο άλλος τους εκφράσει παράπονα και «βρεθούν από κάτω», το παίρνουν πολύ βαριά. Στενοχώρια λέμε. Θα πάρουν ένα κουτί τάρτες και θα πάνε με δάκρυα να απολογηθούν.

Αυτό που κατά βάθος επιθυμεί ένας Καρκίνος είναι μια ειλικρινής συγχώρεση και μια συγκινητική στιγμή, όπου μαζί με το άλλο άτομο θα κρατούν από ένα κουταλάκι ορμώντας στις… τάρτες.

ΛΕΩΝ

O.k. το κατάλαβε ο βασιλεύς. Έκανε λάθος και πρέπει να απολογηθεί. Θα το κάνει βέβαια, αλλά μεγαλοπρεπώς, θεατρικά και με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, γιατί νοιάζεται πολύ για το τελικό χειροκρότημα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα ζητήσει απλώς συγχώρεση, θα δώσει ολόκληρη παράσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχει κάνει γκάφα και το καταλάβει ή στενοχωρήσει κάποιον και πρέπει να παραδεχτεί το λάθος του, αρχικά παθαίνει σύγχυση.

Προσπαθεί να βάλει σε τάξη τους λόγους που συνέβαλαν στο σφάλμα και στη συνέχεια να διαχειριστεί τις επιπτώσεις. Ένα σωρό αιτίες ξεπροβάλλουν στο μυαλό του, που για να τις εξηγήσει και να τις αναλύσει, θα χρειαστεί πολύ χρόνο.

Τελικά, προτιμάει το γραπτό λόγο. Έτσι, θα μπορέσει και να απολογηθεί για τα πιθανά σφάλματά του και να εξηγήσει λεπτομερώς όλες τις αιτίες που διαμόρφωσαν τη συμπεριφορά του.

ΖΥΓΟΣ

Ο λόγος που είναι δύσκολο ένας Ζυγός να απολογηθεί για κάτι που ενόχλησε τον ΑΛΛΟΝ, είναι γιατί δεν μπορεί να αποφασίσει ποιος φταίει πιο πολύ.

Αν τελικά πάρει απόφαση να απολογηθεί, θα το κάνει είτε λέγοντας κάτι άσχετο είτε μασώντας τα λόγια του, ώστε να έχει την ευκαιρία να το ξανασκεφτεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις πέσει στην περίπτωση. Ο πρώτος που δεν μετανιώνει ΠΟΤΕ για ότι σου έκανε είναι ο Σκορπιός. Όσο άσχημα κι αν ένιωσες, όσο κι αν σε πλήγωσε δεν θα βρεθεί ποτέ σε θέση να απολογείται.

Δεν είναι του χαρακτήρα του. Άλλωστε οι λόγοι που τον έκαναν να φερθεί άσχημα, δεν έχουν πάψει να ισχύουν. Μην ξεχνιόμαστε. Έτσι;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να προσπαθήσει να δείξει μετανιωμένος για ό,τι έκανε, αλλά κατά βάθος η μεγαλοψυχία του και η φιλοσοφική του θεώρηση έχουν φροντίσει να… συγχωρέσουν πρώτα τον εαυτό του!

Χαλαρά και σα να μην έγινε τίποτα θα έρθει και θα σου πει «Έλα τώρα μην τα μεγαλοποιείς, αν το φιλοσοφήσεις τα λάθη είναι για τους ανθρώπους, δώσε λίγο τόπο στην οργή. Πάλι φίλοι είμαστε»…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανεξάρτητα με το πώς νιώθει συναισθηματικά, τα “πρέπει” και η ηθική του λένε ότι πρέπει να απολογηθεί για τα σημεία που έσφαλε.

Θα πάρει το σοβαρό, αξιοπρεπές ύφος του και θα πει: «Καταλαβαίνω ότι δεν είναι αποδεκτός ο τρόπος που τοποθετήθηκα και λυπάμαι πολύ για αυτό».

Στην πραγματικότητα, λίγο τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα μιας συγνώμης, αρκεί να επιτελέσει το τυπικό του καθήκον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τέλος πάντων. Ας δεχτεί ότι θεωρητικά είναι σωστό να απολογηθεί για κάτι που συνέβη.

Η επαναστατημένη συνείδησή του όμως δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσει με συμβιβασμούς που υπονομεύουν την υπόστασή του ως άτομο και ως ιδέα!

ΙΧΘΥΕΣ

Η ποσειδώνια εκδοχή ενοχών, αμφιβολιών, απολογίας, κλάματος και μαζοχισμού είναι όλη συγκεντρωμένη εδώ.

Ένας Ιχθύς θα συγκλονιστεί τόσο πολύ που έγινε αιτία να πληγωθεί ή να θυμώσει κάποιος, που θα… συρθεί στα πατώματα για να τον συγχωρέσουν.

Ακόμα κι αν δεν φταίει τελικά τόσο, η θυματοποίηση είναι δεδομένη. «Άσε με, εσύ να φταις και εγώ συγγνώμη να ζητάω» που λέει και το τραγούδι.

Δείτε: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων  και Χαρακτηριστικά ζωδίων

Με ποιο τρόπο δείχνουν τα ζώδια ότι έχουν μετανιώσει – trikala365.gr

Δείτε σχετικά άρθρα της κατηγορίας “ΖΩΔΙΑ” η περιηγηθείτε στη σελίδα του Trikala365.gr/magazine

Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button