Μetropolitan Opera – Απευθείας μετάδοση στα Τρίκαλα | 29-2-20

Συνεχίζεται η συνεργασία με Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και τον ΑΝΤ1, για την τρέχουσα περίοδο 2019-20.

Μetropolitan Opera – Απευθείας μετάδοση στα Τρίκαλα! Η σεζόν περιλαμβάνει δέκα ζωντανές μεταδόσεις από τη σκηνή της Met, μεταξύ των οποίων πέντε ολοκαίνουργιες παραγωγές και πέντε συγκλονιστικές αναβιώσεις κορυφαίων λυρικών παραγωγών.

Οι 10 παραστάσεις της σεζόν 2019-20, θα μεταδοθούν σε περισσότερες από 70 χώρες σε έξι ηπείρους σε όλο τον κόσμο.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 29/2 στις 19:55 σε ζωντανή μετάδοση από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης η όπερα Αγριππίνα του George Frideric Handel

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ γεν. είσοδος,  10 ευρώ παιδικό, φοιτητικό, και ομαδικές αγορές εισιτηρίων άνω των 10 τεμαχίων σε σωματεία ή συλλόγους.

Διεύθυνση ορχήστρας: Harry Bicket
Σκηνοθεσία: Sir David McVicar
Σκηνικά-Κοστούμια: John Macfarlane
Φωτισμοί: Paule Constable
Χορογραφίες: Andrew George
Διανομή: Brenda Rae (Ποππέα), Joyce DiDonato (Αγριππίνα), Kate Lindsey (Νέρων), Iestyn Davies (Όθων), Duncan Rock (Παλλάντε), Matthew Rose (Κλαύδιος)
Διάρκεια: 3 ώρες & 45 λεπτά

Πρεμιέρα για την «Αγριππίνα» στη σκηνή της Met, της σάτιρας του Handel για τα πολιτικά και σεξουαλικά σκάνδαλα που κυριαρχούν στην εξουσία.

Ο Sir David McVicar παρουσιάζει μια ξεχωριστή παραγωγή που αρχικά σχεδιάστηκε για το φεστιβάλ Monnaie στις Βρυξέλλες το 2000, με έναν κόσμο γεμάτο δολοπλοκίες όπου η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν διαλύθηκε ποτέ, μα συνεχίζει μέχρι τις μέρες μας.

Όπως έκανε ο Handel όταν αρχικά σχεδίασε την όπερα, η παράσταση παρουσιάζει την σύγχρονη κοινωνία μέσα από ένα παραμορφωτικό καθρέφτη, σε ένα κόσμο γεμάτο από ίντριγκες, διαφθορά και πολιτικές διαμάχες.

Η Joyce DiDonato ερμηνεύει την Αγριππίνα, την διψασμένη για δύναμη αυτοκράτειρα. Η εκθαμβωτική Brenda Rae είναι η ραδιούργα και πλανεύτρα Ποππέα και η Kate Lindsey ερμηνεύει τον ασταθή νεαρό Νέρωνα.

Ο Iestyn Davies ερμηνεύει τον φιλόδοξο αξιωματικό Όθωνα και ο Matthew Rose τον αυτοκράτορα Κλαύδιο, που για τον θρόνο του η Αγριππίνα, προορίζει τον γιό της, Νέρωνα.

Διευθύνει ο Harry Bicket, γνωστός για τις ενορχηστρώσεις μπαρόκ ρεπερτορίου.

Στην αίθουσα του Δημοτικού κινηματογράφου Τρικάλων στο πάρκο Ματσόπουλου.

 

Μetropolitan Opera απευθείας μετάδοση στα Τρίκαλα – trikala365.gr +
Back to top button
Close