Ο Κόσμος γύρω μας

Μητέρα βίασε τον τετράχρονο γιο της για να πουλήσει το βίντεο σε παιδεραστές!

Μητέρα βίασε τον τετράχρονο γιο της για να πουλήσει το βίντεο σε παιδεραστές! Η 26χρονη είχε δεκάδες σχετικά αρχεία αποθηκευμένα στον υπολογιστή της.

Σοκάρει η υπόθεση του βιασμού ενός τετράχρονου στην Ουκρανία από την ίδια του τη μητέρα η οποία μαγνητοσκόπησε τη συνεύρεση με το παιδί της για να πουλήσει το υλικό στο «σκοτεινό διαδίκτυο» και σε κύκλωμα παιδεραστών.

Η αστυνομία εισέβαλε στο διαμέρισμα της 26χρονης στην πόλη Βινίτσια της Ουκρανίας όπου βρήκε δεκάδες αρχεία αποθηκευμένα στο κομπιούτερ της, όπου απεικονίζεται η ίδια φορώντας σέξι εσώρουχα να κάνει σεξ με τον 4χρονο γιο της.

Πουλούσε τα αρχεία αυτά αντί περίπου 100 ευρώ το ένα.

Συνολικά μαγνητοσκόπησε και πούλησε περίπου 300 βίντεο αποκομίζοντας περίπου 30.000 ευρώ για όλα, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές.

Επίσης, πούλησε πορνογραφικές φωτογραφίες στο “σκοτεινό διαδίκτυο”, σύμφωνα με την Daily Mail.

Όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς κατά την έφοδό τους, «με προσέγγισε μια νεαρή γυναίκα μέσω email και μου προσέφερε δουλειά. Έπρεπε να αναζητήσω διαδικτυακά παιδιά που θα ήταν πρόθυμα να συμμετέχουν σε βίντεο πορνό αντί χρηματικής αμοιβής.

Έπρεπε να κάνω τη μαγνητοσκόπηση είτε στα σπίτια τους όσο έλειπαν οι γονείς τους είτε να τα προσκαλέσω εγώ στο σπίτι μου.

Επίσης, έπρεπε να βρω γονείς που δεν είχαν πρόβλημα να αφήσουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε βίντεο πορνό αντί χρημάτων.

Τότε μου προσέφερε την ευκαιρία να προσπαθήσω με τον γιο μου λέγοντας ότι δεν πρέπει να φοβάμαι για οτιδήποτε και εγώ συμφώνησα».

Η αστυνομία κατάσχεσε το κομπιούτερ και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, ενώ η γυναίκα συνελήφθη και είναι υπό κράτηση.

Μητέρα βίασε τον τετράχρονο γιο της για να πουλήσει το βίντεο σε παιδεραστές!

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button