«Μουσικοί περίπατοι στο Βαρούσι» | ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ»  σε συνεργασία με τη Μουσική Σχολή «Παπαστάθη»  διοργάνωσαν μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, με μουσικές διαδρομές στο χρόνο.

«Μουσικοί περίπατοι στο Βαρούσι» Η συναυλία πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία της Αγίας Επίσκεψης, στον παραδοσιακό οικισμό του Βαρουσίου και την τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες Τρικαλινοί.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ΚΛΑΣΙΚΗ, JAZZ, ΞΕΝΗ και βέβαια ΕΛΛΗΝΙΚΗ μουσική, και η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, το συμφωνικό σύνολο του Ωδείου ερμήνευσε κομμάτια από Haendel, Damase Piazzolla, Debussy και Satie.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, την σκυτάλη πήρε ο αδερφός της κας Νατάσσας Παπαστάθη, Μάριος, ο οποίος μαζί με τους Αναστάση Μπατατέγα και Δημήτρη Κούτσικο εκτέλεσαν γνωστά έργα της παγκόσμιας ανθολογίας της τζαζ μουσικής, ταξιδεύοντας τους παρευρισκομένους σε άλλους κόσμους με τις υπέροχες νότες των κιθάρων και του μπάσου.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος, ήταν η σειρά της χορωδίας και της ορχήστρας ποικίλης μουσικής, οι οποίες ερμήνευσαν γνωστά και αξέχαστα κομμάτια από Piovani, Μωράκι, Χατζηνάσιου, Πλέσσα, Κουγιουμτζή, Χιώτη, Ζαμπέτα και τον Τσιτσάνη.

«Μουσικοί περίπατοι στο Βαρούσι»
Τρικαλινά Νέα
Τα νέα της ημέρας
Βρες Εύκολα
Back to top button
Close