Οι νέοι προορισμοί από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου – Παρίσι, Λονδίνο, Μόναχο…

Οι νέοι προορισμοί από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου! Ξεκινούν και φέτος τα δρομολόγια αεροπορικών εταιρειών από και προς το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου.

Ειδικότερα, από το αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας θα μπορεί ο επιβάτης να ταξιδέψει σε χώρες όπως η Γαλλία, η Ολλανδία, η Γερμανία, το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα

Το Σάββατο 14 Απριλίου ξεκινούν φέτος οι πτήσεις για στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου. Η εταιρία Transavia France, με απευθείας πτήσεις στη γραμμή Παρίσι – Ν. Αγχίαλος θα εκτελεί πτήσεις μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου.

Την Παρασκευή 27 Απριλίου ξεκινούν οι πτήσεις της ίδιας εταιρίας, από το Άμστερνταμ μέσω Κεφαλονιάς, που θα συνεχιστούν μέχρι 29 Ιουνίου και θα επαναληφθούν από 7 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο 28 Απριλίου ξεκινούν οι πτήσεις της Condor Μόναχο – Ν. Αγχίαλος, που θα έχουν διάρκεια μέχρι 27 Οκτωβρίου και της TUI fly για τη πτήση Βρυξέλες- Ν. Αγχίαλος, που θα συνεχιστούν μέχρι τις 13 Οκτωβρίου.

Από τις 9 Μαΐου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα γίνονται δρομολόγια κάθε Τετάρτη, της TUI fly από Βρυξέλες για Ν. Αγχίαλο μέσω Καβάλας, ενώ από τις 18 Μαΐου μέχρι τις 19 Οκτωβρίου ξεκινούν τα δρομολόγια Λονδίνο – Ν. Αγχίαλος, μέσω Σκιάθου της Enter air.

Από τις 30 Ιουνίου μέχρι 1 Οκτωβρίου ξεκινούν τα δρομολόγια Λονδίνο – Ν. Αγχίαλος από την Easy Jet κάθε Τετάρτη και Σάββατο

Και τέλος από 16 Ιουλίου μέχρι 1 Οκτωβρίου τα δρομολόγια Τελ Αβίβ – Ν. Αγχίαλος από την TUS AIR κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

 

Back to top button