Οι προβολές ταινιών στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι προβολές ταινιών στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων… Σε μια πραγματική όαση δροσιάς και κινηματογραφικής διαφυγής!!!

Σ’ ένα μαγευτικό περιβάλλον αποτελεί το στέκι του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλο που λειτουργεί ήδη εδώ και 15 χρόνια με επιτυχία.

Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος είναι ψηφιακός. Τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εικόνας και ήχου -ψηφιακή εικόνα & ήχος-, και 3Dπροβολές θα απογειώσουν την κινηματογραφική εμπειρία.

Άνετα καθίσματα, αγιόκλημα και γιασεμί, ξύλινη πέργκολα, αναψυκτήριο, που μαζί με το Μύλο συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό παραδοσιακό και σύγχρονο.

Ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση θεατών οι προβολές στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων.

Στο όμορφο περιβάλλον του Πολυχώρου Τέχνης και Πολιτισμού «Μύλου Ματσόπουλου» οι καλοκαιρινές νύχτες αποκτούσαν διαφορετικό χρώμα και διάθεση και ο θερινός αποτελούσε σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού μια πραγματική όαση δροσιάς και κινηματογραφικής διαφυγής εναρμονισμένη σ’ ένα ονειρικό σκηνικό: παραδοσιακό και σύγχρονο.

Προβλήθηκαν ταινίες της φετινές παραγωγής από όλα τα κινηματογραφικά είδη: κωμωδίες, περιπέτειες, κοινωνικά, κομεντί, φαντασίας και παιδικές που κράτησαν συντροφιά τους θεατές.

Ραντεβού τον Οκτώβριο στην χειμερινή αίθουσα… (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

με καθημερινές προβολές επιλεγμένων ταινιών, με Σινεάκ για τα παιδιά και πολλές εκπλήξεις…

Οι προβολές ταινιών στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

*** Το πρόγραμμα του “ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020” …

Πληροφορίες στο 24310 20090

Οι προβολές ταινιών στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφος Τρικάλων – trikala365.gr +
Back to top button
Close