Εκδηλώσεις

Οι προβολές ταινιών στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι προβολές ταινιών στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων… Σε μια πραγματική όαση δροσιάς και κινηματογραφικής διαφυγής!!!

Σ’ ένα μαγευτικό περιβάλλον αποτελεί το στέκι του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλο που λειτουργεί ήδη εδώ και 15 χρόνια με επιτυχία.

Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος είναι ψηφιακός. Τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εικόνας και ήχου -ψηφιακή εικόνα & ήχος-, και 3Dπροβολές θα απογειώσουν την κινηματογραφική εμπειρία.

Άνετα καθίσματα, αγιόκλημα και γιασεμί, ξύλινη πέργκολα, αναψυκτήριο, που μαζί με το Μύλο συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό παραδοσιακό και σύγχρονο.

Οι προβολές ταινιών στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

*** Το πρόγραμμα του “ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018” …

Ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση θεατών οι προβολές στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων.

Παρότι οι πρώτες μέρες λόγω άσχημου καιρού δεν βοήθησαν στην προσέλευση του κοινού, στην συνέχεια και ιδιαίτερα τον Αύγουστο ο αριθμός των θεατών αυξήθηκε σημαντικά.

Συνολικά ο αριθμός των θεατών αυξήθηκε αισθητά και ξεπέρασε τους αντιστοίχους αριθμούς της τελευταίας πενταετίας…

*** Πλέον στην χειμερινή αίθουσα με καθημερινές προβολές επιλεγμένων ταινιών, με Σινεάκ για τα παιδιά και πολλές εκπλήξεις….

Πληροφορίες στο 24310 20090

Οι προβολές ταινιών στον Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ