Πανελλήνιας εμβέλειας εκδήλωση τέχνης στο Μουσείο Τσιτσάνη | ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

Ματαιώνεται η μεγάλη εκδήλωση στο Μουσείο Τσιτσάνη Ο Δήμος Τρικκαίων, η ΕΡΤ, το Μουσείο Τσιτσάνη και το βιβλιοπωλείο «Τσιοπελάκος «ανακοινώνουν ότι ματαιώνεται η προγραμματισμένη παρουσίαση βιβλίου του Πέτρου Μάρκαρη στον χώρο του Μουσείου.

Λόγοι υγείας του συγγραφέα δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, όπως είχε προγραμματιστεί.

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019,  στις 20:00, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη.

Πανελλήνιας εμβέλειας εκδήλωση τέχνης στο Μουσείο Τσιτσάνη! Παρουσιάζεται επισήμως και ζωντανά από το ραδιόφωνο της ΕΡΑ, το νέο βιβλίο του λογοτέχνη Κώστα Μάρκαρη «Η Εποχή της Υποκρισίας», με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου «Τσιοπελάκος».

Το βιβλίο συμπαρουσιάζουν, η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αλεξάνδρα Χριστακάκη, οι οποίες συζητούν με τον συγγραφέα για το νέο του βιβλίο.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια μορφή ραδιοφωνικής εκπομπής, με κοινό, όλους όσοι παραβρεθούν και οι οποίοι, φυσικά, θα μπορούν να απευθύνουν ερωτήσεις στον κ. Μάρκαρη.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που «ρίχνει φως, για άλλη μια φορά, στα παρασκήνια των κέντρων αποφάσεων που η φιλολαϊκή πολιτική τους στην πραγματικότητα είναι βιτρίνα».

Και, φυσικά, η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μουσική, με ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι

Πανελλήνιας εμβέλειας εκδήλωση τέχνης στο Μουσείο Τσιτσάνη

Back to top button