Επικαιρότητα

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος των Καρυών στα Τρίκαλα

Το οδικό σημείο παρέμεινε κλειστό για όλο αυτό το διάστημα με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από παρακαμπτήρια οδό.

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος των Καρυών στα ! Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, το οποίο ολοκληρώθηκε και θα προσφέρει ασφάλεια στην κίνηση των οδηγών.

Πρόκειται για ένα έργο ζωής, στον Περιφεριακό Πύλης – Καρδίτσας για τους κατοίκους των Καρυών, των Μεγάλων Καλυβίων και γενικότερα των Τρικάλων που διέρχονται καθημερινά από το σημείο.

Στο συγκεκριμένο σημείο έχασαν την ζωή τους ή τραυματίστηκαν δεκάδες άνθρωποι τα τελευταία χρόνια.

Η κατασκευή του συγκεκριμένου κόμβου αποτελεί έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία έτρεξε τις διαδικασίες με τέτοιο τρόπο ώστε ο υπερσύγχρονος και ασφαλής κόμβος να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι ο ένας από τους δέκα (10) κόμβους…

που θα κατασκευαστούν μέσα στους επόμενους μήνες στην περιοχή μας. ( ΔΕΙΤΕ ) Δεύτερος κατά σειρά υλοποιήσιμος, μιας και προ τριμήνου είχε ολοκληρωθεί εκείνος του Ριζαριού.

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος των Καρυών

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Tags
Back to top button