Επικαιρότητα

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος των Καρυών στα Τρίκαλα

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος των Καρυών… στο ύψος της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Το οδικό σημείο παρέμεινε κλειστό για όλο αυτό το διάστημα με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από παρακαμπτήρια οδό.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, το οποίο ολοκληρώθηκε και θα προσφέρει ασφάλεια στην κίνηση των οδηγών, αλλά και στους κατοίκους των Καρυών, των Μεγάλων Καλυβίων και γενικότερα των Τρικάλων που διέρχονται καθημερινά από το σημείο.

Πρόκειται για ένα έργο ζωής, στον Περιφεριακό Πύλης – Καρδίτσας, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο έχασαν την ζωή τους ή τραυματίστηκαν δεκάδες άνθρωποι τα τελευταία χρόνια.

Η κατασκευή του συγκεκριμένου κόμβου αποτελεί έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία έτρεξε τις διαδικασίες με τέτοιο τρόπο ώστε ο υπερσύγχρονος και ασφαλής κόμβος να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι ο ένας από τους δέκα (10) κόμβους…

που θα κατασκευαστούν μέσα στους επόμενους μήνες στην περιοχή μας. ( ΔΕΙΤΕ ) Δεύτερος κατά σειρά υλοποιήσιμος, μιας και προ τριμήνου είχε ολοκληρωθεί εκείνος του Ριζαριού.

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος των Καρυών

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button