Ποια ζώδια παίρνουν ρίσκα και ποια διστάζουν

Ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε τολμηρούς και άτολμους, οφείλεται στο ότι κάποιοι με μεγαλύτερη ευκολία ρίχνονται μέσα σε ριψοκίνδυνες ή δύσκολες καταστάσεις και άλλοι, όχι μόνο δεν τολμούν, αλλά ούτε καν το σκέφτονται.

Ποια ζώδια παίρνουν ρίσκα και ποια διστάζουν – Μια μεγάλη αλήθεια, για τα άτομα που δε διστάζουν να διακινδυνέψουν, είναι ότι δεν χρειάζεται ταλέντο αλλά προθυμία να θέσουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία ενός δύσκολου έργου.

Λέγεται μάλιστα ότι το καλύτερο ρίσκο, που αξίζει να πάρεις, είναι αυτό που περιλαμβάνει ένα ίσο ποσό λογικής και πάθους.

Κριός

Ποιος απολαμβάνει τον κίνδυνο και επιδίδεται σε απερίσκεπτες δραστηριότητες; Μα φυσικά ο Κριός, καθώς η συμμετοχή του σε αυτές και οι εξαιρετικά επικίνδυνες συμπεριφορές, είναι μια χαρά για το χαρακτήρα του.

Στην πραγματικότητα, στους Κριούς αρέσει που αισθάνονται ζωντανοί. Επίσης τους αρέσει γιατί επιδεικνύουν το νταηλίκι τους. Άλλωστε γι ‘αυτούς η ζωή είναι μια διαδικασία επιβίωσης του ισχυρότερου και θέλουν να επιδεικνύουν τη σωματική και ψυχική τους δύναμη.

Εάν δεν είναι ισχυροί, δεν είναι ζωντανοί. Είναι τόσο απλό γι’ αυτούς.

Ταύρος

Αν νομίζεις ότι θα μιλήσεις για ρίσκο σε έναν Ταύρο και θα καταλάβει, κούνια που σε κούναγε. Θα σε κοιτάξει με αυτά τα γεμάτα έκπληξη μάτια και θα σε αγνοήσει.

Συχνά είναι τεμπέληδες και προτιμούν τον εύκολο δρόμο στη ζωή. Είναι ο απόλυτος ορισμός της διονυσιακής προσωπικότητας. Ασκούν την τέχνη του ηδονισμού και η ευχαρίστηση γι’ αυτούς δεν περιλαμβάνει ριψοκίνδυνα ή εξωφρενικά εγχειρήματα.

Εάν υπάρχει ρίσκο να πάρουν, οποιουδήποτε είδους, συνήθως το αναθέτουν σε άλλους.

Δίδυμοι

Ποια προσωπικότητα απ’ όλες τους παίρνει το ρίσκο, αναρωτιέμαι… Εδώ δεν μπορούν να πάρουν το ρίσκο μιας βαθιάς και αφοσιωμένης σχέσης!

Κι αν ποτέ ρισκάρουν, σίγουρα θα έχουν φροντίσει να μαζέψουν όλων των ειδών τις πληροφορίες. Βλέπετε, θέλουν να ζήσουν μια γρήγορη και ελαφρού ρυθμού ζωή και θα πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο, αρκεί αυτό να τους βγει σε… πάρτι.

Για αυτούς η ζωή είναι απλά ένα… τσίρκο, όχι επικίνδυνες αποστολές!

Καρκίνος

Οι άνθρωποι που θα προτιμήσουν να ζήσουν σε μια κολασμένη κατάσταση ασφάλειας, από το να βγουν έξω στον κόσμο και να ζήσουν μια πλήρη ζωή με ρίσκα και γεμάτη κίνδυνους.

Κι όχι μόνο αυτό, προσκολλώνται σε ανθρώπους και δεν αφήνουν ούτε εκείνους να το κάνουν! Βασικό τους επιχείρημα είναι «Πώς θα μπορούσες να ρισκάρεις, μετά απ’ όλα όσα έχω κάνει για σένα;» και αγαπημένη τους φράση «Αχ, αγάπη μου, είσαι η ζωή μου».

Αυτό είναι το τέχνασμά τους και το χρησιμοποιούν για να κρατήσουν τους άλλους, κάτω από την κυριαρχία τους.

Λέων

Η βαθύτερη επιθυμία τους είναι να αγκαλιάσουν τη ζωή στην πληρότητά της. Δεν φοβούνται να δοκιμάσουν οτιδήποτε και να πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο.

Μάλιστα με τη γοητεία τους, την καλή εμφάνιση και την προσωπικότητά τους, γίνονται χειριστές των καταστάσεων. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα χρησιμοποιήσουν το μέλι, αντί για το ξύδι, για να επιτύχουν τους στόχους τους και για να βρουν «χρυσό» σε οποιοδήποτε επικίνδυνο τόλμημά τους.

Παρθένος

Η Παρθένος θα αναλάβει οποιοδήποτε ρίσκο, αλλά αφού πρώτα έχει εξετάσει, μελετήσει και εξακριβώσει κάθε λεπτομέρεια.

Τόσο που μπορεί να σε οδηγήσει να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο! Τα ρίσκα για αυτούς είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και φυσικά θέλουν αν ρισκάρουν να ανταμείβονται και όχι να παίρνουν ρίσκα, απλά για να τα πάρουν. Να τα λέμε κι αυτά!

Ζυγός

O.k. αφού αποφασίσει να το πάρει το ρίσκο (αν το πάρει τελικά), θα διαλέξει τον πιο εύκολο δρόμο και με την μικρότερη δυνατή προσπάθεια. Για τον Ζυγό, κάθε είδους προσπάθεια που περιλαμβάνει κίνδυνο είναι ένα συνολικό ανάθεμα και έρχεται σε αντίθεση με την αγάπη του για ευκολία.

Σκορπιός

Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός συμβολίζεται από το φοίνικα που αναδύεται από τις στάχτες και αυτή η αναπαράσταση ορίζει εύστοχα την απίστευτη ικανότητα του να αναγεννηθεί από φαινομενικά καταστροφικές καταστάσεις.

Άρα, είναι ο άνθρωπος που θα πάρει οποιοδήποτε ρίσκο και ειδικά αυτό που θα τον φέρει αντιμέτωπο με ακραίες καταστάσεις. Μάλιστα, δεν θα φοβηθεί να χρησιμοποιήσει τακτικές εκφοβισμού για να επηρεάσει τους άλλους και πολλές μεθόδους κυριαρχίας (συμπεριλαμβανομένου του σεξ).

Άσε που τα περισσότερα ρίσκα του, είναι ερωτικής φύσεως. Ευλόγησον…

Τοξότης

Ο άνθρωπος που πιστεύει ότι η ζωή είναι ένα ωστικό κύμα, για να γευτεί και να απολαύσει, θα αναζητήσει οποιοδήποτε ρίσκο τον πάει μακριά από την ανία και την πλήξη.

Συνήθως μάλιστα, προτιμά να ριψοκινδυνεύει σε όλη του τη ζωή, μόνο και μόνο για να αποκτήσει εμπειρία. Το είδος της εμπειρίας δεν έχει σημασία, γιατί η έννοια εμπειρία είναι το ελιξίριο του.

Δεν το ‘χει σε τίποτα να διακόψει μια εργασία ή οποιαδήποτε σχετική ευθύνη χωρίς σύνεση και να προχωρήσει σε οποιοδήποτε ρίσκο, άσχετο με το πόσο αλλόκοτο μπορεί να είναι.

Είναι… τρελός πραγματικά!

Αιγόκερως

Τα ρίσκα παίρνονται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αρκεί να έχουν μόνο έναν σκοπό: Να τον κάνουν να σκαρφαλώσει πιο ψηλά, εκεί που η επιτυχία γράφει το όνομα του.

Βλέπει άλλωστε τα σωστά ρίσκα ως μέσο για ένα τέλος. Θα πάρει π.χ. το ρίσκο να παραμείνει σε μια βαρετή δουλειά, προκειμένου να επιτύχει μια υψηλή και περίοπτη θέση.

Δεν πρόκειται να πάρει κανένα ρίσκο, αν δεν τον φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του απώτερου στόχου του.

Συχνά σε αυτή την εξίσωση ταιριάζουν όχι μόνο θέσεις εργασίας, αλλά και άνθρωποι. Άξιος;

Υδροχόος

Οκ, όποιο ρίσκο και να πάρουν, έχει σαν σκοπό την επανάσταση μόνο για τους δικούς τους λόγους, με ένα μεγάλο ποσοστό Υδροχόων να προκαλεί απανωτά σοκ.

Πιστεύουν ότι τα ρίσκα, κάθε είδους ρίσκο, πρέπει οι άνθρωποι να τα παίρνουν και να κάνουν ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν, χωρίς να σκέφτονται συνέπειες.

Είναι άλλωστε, αυτοί που υποστηρίζουν το δικαίωμα της σύγχρονης ανθρωπότητας στην ελευθερία και την επιδίωξη της ευτυχίας. Follow your risk!

Ιχθύες

Οι περισσότεροι νιώθουν ολίγον τι ανυπεράσπιστοι και είναι αμφίβολο αν θα αναλάβουν ποτέ οποιοδήποτε ρίσκο. Το πιο πιθανό είναι να το φανταστούν!

Μερικοί μπορούν να θέσουν τον εαυτό τους σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις, μόνο από τη στιγμή που θα πιάσουν τον απόλυτο… πάτο, αλλά οι περισσότεροι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν διάφορες «δικαιολογίες», έχοντας πάντα μια έτοιμη για να αποφύγουν τα ριψοκίνδυνα τοπία.

Χρησιμοποιούν συχνά φράσεις όπως “θα ‘θελα”, “θα μπορούσα” και “ίσως”, γιατί κατά βάθος ο φόβος τους για τα ρίσκα συνδέεται με το φόβο της απόρριψης.

Ποια ζώδια παίρνουν ρίσκα και ποια διστάζουν – trikala365.gr

Δείτε: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων  και Χαρακτηριστικά ζωδίων

Δείτε σχετικά άρθρα της κατηγορίας “ΖΩΔΙΑ” η περιηγηθείτε στη σελίδα Trikala365.gr/magazine

Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button