Πώς θα βρείτε το κινητό σας όταν είναι στο αθόρυβο

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχη περίπτωση. Να ψάχνουμε το κινητό μας και να μην θυμόμαστε που το βάλαμε. – Να το καλούμε από το σταθερό και να μην το ακούμε επειδή είναι στο αθόρυβο.

Πώς θα βρείτε το κινητό σας όταν είναι στο αθόρυβο – Και όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο σκούρα, φτάνει γνωρίζεις κάποια κολπάκια.

Αν έχετε συσκευή Android, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Device Manager από άλλη συσκευή, όπως το PC σας, το laptop ή το tablet.

Στέλνοντας ένα σήμα στο κινητό, παρακάμπτει την αθόρυβη λειτουργία και το κινητό αρχίζει να χτυπά κανονικά.

Συνδέεστε στον λογαριασμό Gmail σας από το android.com/devicemanager και επιλέγετε την επιθυμητή δράση (Ring), ρυθμίζοντας το στη μεγαλύτερη μάλιστα ένταση χτύπου.

Με παρόμοιο τρόπο βρίσκεται το κινητό σας αν διαθέτει λογισμικό iOS. Μπαίνετε στο iCloud από άλλη συσκευή iOS και επιλέγετε τη λειτουργία «Find My Phone», ρυθμίζοντας και τι ήχο θα παίξει το κινητό σας για να το βρείτε.

Ένα ακόμη κόλπο που μπορείτε να κάνετε, είναι να προσπαθήσετε να το βρείτε μέσω της μουσικής, ακούγοντάς τη μέσα από ένα ηχείο.Ουσιαστικά τα παράσιτα που δημιουργούνται λόγω της ακτινοβολίας, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη χαμένη σας συσκευή. Οι ήχοι που ακούγονται από τις παρεμβολές, όσο πλησιάζετε το κινητό σας θα αρχίζουν να αυξάνονται.

Πώς θα βρείτε το κινητό σας όταν είναι στο αθόρυβο – trikala365.gr

Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα της κατηγορίας “ΧΡΗΣΙΜΑ” η επισκεφθείτε το Trikala365.gr/magazine

Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button