Ειδήσεις που μας αφορούν

Πότε κλείνουν οι αιτήσεις για 8.933 νέες προσλήψεις

Πότε κλείνουν οι αιτήσεις για 8.933 νέες προσλήψεις! Από την Παρασκευή 8 Μαρτίου έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο oaed.gr.

Δείτε μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για τις 8.933 θέσεις εργασίας σε 56 δήμους και 37 υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών.

Η προθεσμία για τις αιτησεις στον ΟΑΕΔ εκπνέει την Δευτέρα 18 Μαρτίου, ενώ το πρόγραμμα θα καλύψει 8.933 ανέργους του ΟΑΕΔ, με 8μηνη πλήρη απασχόληση.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού στο πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από χρήστες πιστοποιημένους στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα και έως τρεις Υπηρεσίες τοποθέτησης.

Πώς θα συμπληρώσετε την αίτηση [ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ]

Πότε κλείνουν οι αιτήσεις για 8.933 νέες προσλήψεις

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button