Πρόγνωση – εφιάλτης για νέα κακοκαιρία «μικρού» Daniel στη Θεσσαλία | ΧΑΡΤΕΣ

Πρόγνωση – εφιάλτης για νέα κακοκαιρία «μικρού» Daniel στη Θεσσαλία – Δυστυχώς, σύμφωνα με τα σημερινά μετεωρολογικά δεδομένα του μακροπρόθεσμου Αμερικανικού μοντέλου καιρού GFS, τα νέα είναι δυσάρεστα για τη Θεσσαλία.

Νέος συναγερμός για κακοκαιρία στη Θεσσαλία με υψηλά βροχής φαίνεται να έρχεται τις επόμενες ημέρες, στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές του Οκτωβρίου.

Η εκτίμηση προέρχεται από τα μετεωρολογία δεδομένα του μακροπρόθεσμου Αμερικανικού μοντέλου καιρού GFS, προκαλώντας εύλογη ανησυχία στους ειδικούς, οι οποίοι, πάντως, σημειώνουν ότι πρόκειται για τα πρώτα στοιχεία και δεν είναι ακόμη τίποτα δεδομένο.

Σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δεδομένα της Τρίτης (19/9) του μακροπρόθεσμου Αμερικανικού μοντέλου καιρού GFS, τα νέα δείχνουν δυσάρεστα για τη Θεσσαλία.

Η πρόγνωση θέλει ως από 187 mm υετού (βροχής) αναμένεται να δεχτεί η περιοχή της Θεσσαλίας, κυρίως στα τέλη του Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Η πρόγνωση φέρει την πιθανότητα δημιουργίας Μεσογειακού Κυκλώνα ο οποίος θα επηρεάσει και τη χώρα μας στις 29 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τους χάρτες:

Πρόγνωση καιρού 20/9/23
Πρόγνωση καιρού 25/9/23
Πρόγνωση καιρού 30/9/23
Πρόγνωση καιρού 4/10/23

Πηγή διαγραμμάτων ΕΔΩ

Πρόγνωση – εφιάλτης για νέα κακοκαιρία «μικρού» Daniel στη Θεσσαλία – trikala365.gr

– Δείτε: η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ στα Τρίκαλα η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ

– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button