Το Πρόγραμμα του Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης | Έως 7/6/24

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης θα χοροστατεί και θα ιερουργεί σε Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές

Το Πρόγραμμα του Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης – Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ θα χοροστατεί και θα ιερουργεί σε Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

το Σάββατο 1 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:00 θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων την Τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος. Εν συνεχεία θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός. Θα επακολουθήσει η Ιερά Λιτάνευση της Τιμίας Κάρας και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Βησσαρίωνος με κατάληξη την Κεντρική Πλατεία όπου θα τελεσθεί η ακολουθία της Αρτοκλασίας και το Θείο Κήρυγμα.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.

Το βράδυ θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Γέροντος Μητροπολίτου Καισαρείας κ. Θεοφυλάκτου κατά την Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Πολιούχου.

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού, με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΕΛΕΟΥΣΑΣ», στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Φιλύρας.

Την Τρίτη 4 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού, με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ», στον Ιερό Ναό Αγίου Οικουμενίου Σεισμοπλήκτων.

Το βράδυ στις 9:30, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Τιμίων ταξιαρχών Μουριάς απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Ακολούθως θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Πολιούχου. Μετά το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας θα προπέμψει την Τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος.

Τη Παρασκευή 7 Ιουνίου το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων επί τη εορτή της Αγίας Παρθενομάρτυρος Καλλιόπης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

*** Ιερές Πανηγύρεις & Αγρυπνίες στα Τρίκαλα [ΕΔΩ]

*** Άλλες ειδήσεις από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών [ΕΔΩ]

Το Πρόγραμμα του Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης – trikala365.gr

– Δείτε: η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ στα Τρίκαλα η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button