Το Πρόγραμμα του Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης | Έως 22/2/24

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης θα χοροστατεί και θα ιερουργεί σε Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές

Το Πρόγραμμα του Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης – Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ θα χοροστατεί και θα ιερουργεί σε Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Τήρωνος.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου Γεωργίου Οικονόμου.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων επί τη μνήμη της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας.

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας Μεγάρχης και στα πλαίσια των Μηνιαίων Συνάξεων “Ανθολόγιον Πίστης” θα παρακολουθήσει την ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Χερουβείμ Τσίνογλου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός Ημών Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

*** Ιερές Πανηγύρεις & Αγρυπνίες στα Τρίκαλα [ΕΔΩ]

*** Άλλες ειδήσεις από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών [ΕΔΩ]

Το Πρόγραμμα του Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης – trikala365.gr

– Δείτε: η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ στα Τρίκαλα η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button