Ρεσιτάλ Πιάνου με την Ελένη Παππά | 26/5/24

Ρεσιτάλ Πιάνου με την Ελένη Παππά από τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής και τον Δήμο Τρικκαίων – Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων (ΣΦΜΤ) διοργανώνει με την γνωστή σολίστ Ελένη Παππά ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ πιάνου.

Η εξαιρετική μουσικός θα προσφέρει στο κοινό την ερμηνεία της σε γνωστά και λιγότερο γνωστά μουσικά κομμάτια του παγκόσμιου και ελληνικού ρεπερτορίου.

Η συναυλία θα δοθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, στις 19:30, στο Μουσείο Τσιτσάνη

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των: Wolfgang Amadeus Mozart, Robert Schumann , Grazyna Bacewicz , Franz Liszt  και Κωνσταντίας Γουρζή.

Η Ελένη Παππά αποφοίτησε από το University of Alberta με Doctor of Music (piano) και Master of Music (double major in piano performance and piano pedagogy) με καθηγητές τους Patricia Tao και Jacques Després, από τη ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΜSc «Άσκηση και Υγεία»), από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στην ερμηνεία (πιάνο) με καθηγήτρια τη Μαρία Κωλέττη, και από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας  (Δίπλωμα πιάνου) με καθηγητή τον Απόστολο Αλεξίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της απέσπασε υποτροφίες από το University of Alberta, καναδικούς φορείς, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΙΚΥ και το ίδρυμα «Λίλιαν Βουδούρη».

Συμμετείχε στο Summer Piano Festival του Banff Center for the Arts, στο Θερινό Φεστιβάλ Παξών και σε πολλά σεμινάρια πιάνου. Εργάστηκε ως βοηθός καθηγητή στο University of Alberta, και ως ακκόμπανιστ στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και στις σχολές χορού “Edmonton School of Ballet” και “Dance Alberta”. Έχει παρουσιάσει πολλά ατομικά ρεσιτάλ πιάνου και συναυλίες μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και τον Καναδά.  Από το 2013 διδάσκει πιάνο στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Ρεσιτάλ Πιάνου με την Ελένη Παππά – trikala365.gr

– Δείτε: “ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ”η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ

– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button